Koop een professionele dashcam om uw autorit te filmen

Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de voordelen die een dashcam kan bieden. Een dashcam is een camera die je gemakkelijk in je auto of ander voertuig kan monteren. Dit apparaatje filmt de weg voor of achter je voertuig, zodat bijvoorbeeld bij een ongeluk de beelden teruggekeken kunnen worden om problemen met de verzekering te voorkomen. Naast dit veiligheidsaspect gebruiken ook steeds meer mensen een dashcam om leuke opnames te maken die later thuis in alle rust kunnen worden teruggekeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beelden van een vakantie of gewoon een mooi route in je eigen omgeving. Wij verkopen voor een ieder een geschikte dashcam en hebben dus een zeer ruim aanbod. Het zijn geen goedkope Chinese replica’s, maar echte kwaliteitsproducten die mooie scherpe opnames maken en ook nog veel andere functies hebben. Wat denkt u bijvoorbeeld van de mogelijkheid om via GPS de exacte locatie bij de opgenomen beelden te hebben. Via een programma kunt u de beelden die u heeft gemaakt synchroon bekijken met een meelopend beeld van Google Streetview. Zo kunt u exact zien waar op de kaart u heeft gereden en hoe het er daar daadwerkelijk uitziet. Ook is het mogelijk om de snelheid vast te leggen met een dashcam met GPS. Dit is ook heel veilig als u bijvoorbeeld de eigenaar bent van een groot wagenpark. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een dashcam in de auto’s van een taxibedrijf, of in de vrachtwagens van een transportbedrijf. Er is makkelijk toezicht op de gereden snelheid van de voertuigen en de gereden route zodat alles veilig kan verlopen en er bij ongelukken meteen bewijs is van wat er daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Daarom is de politie ook zeer te spreken over het toenemende aantal mensen dat er voor kiest om een dashcam aan te schaffen. Niet alleen bij ongelukken met uw eigen voertuig is het handig, maar ook als er voor of achter u iets heeft plaatsgevonden. Het is dus zowel voor uzelf als voor de medeweggebruikers een handig apparaat wat bijvoorbeeld veel gedoe met verzekeringen kan voorkomen. Daarnaast is het voor bedrijven handig om het wagenpark er van te voorzien zodat er bewijs is als er iets mis is gegaan of zich een ongeluk heeft voorgedaan.

Voorkom gedonder én beleef plezier aan een dashcam

Naast dat een dashcam een hoop gedoe met verzekeringen en eventueel met werknemers of werkgevers kan besparen is het natuurlijk ook leuk om beelden te hebben van speciale routes of wegen waar u heeft gereden. Mooie vakantiefilmpjes kunnen gemaakt worden door de beelden van onderweg te monteren met ander beeldmateriaal. Daarnaast is er een nieuw, helaas steeds vaker voorkomend probleem, op de Europese wegen. Het betreft hier zogenoemde bendes die met opzet mensen aanrijden om er zo proberen een slaatje uit te slaan en verzekeringspremies te innen. Door een dashcam aan te schaffen heeft u zwart op wit (zelfs in kleur) hoe de situatie daadwerkelijk was en kan u dit bewijzen. Naast camera’s verkopen wij uiteraard ook alle bijbehorende accessoires. Onder andere deze spullen kunt u ook bij ons aanschaffen:

  • Uiteraard krijgt u een stroomkabel bij aanschaf van een dashcam, maar indien deze kapot gaat of u hem kwijt raakt kunt u bij ons een vervangende kabel aanschaffen. Ook andersoortige kabels met een beveiligende functie hebben wij in de webshop.
  • Een GPS-antenne voor beter ontvangst kunt u tevens bij ons aanschaffen.
  • Voor montage op een raam kunt u een zuignap bestellen die stevig vast zit en de camera in een goede positie vast kan houden.
  • Extra batterij. Er zijn ook modellen die naast de stroomkabel ook kunnen draaien op een batterij. Daarvoor kunt u een batterij aanschaffen in de webstore.
  • Om veel te kunnen filmen in hoge kwaliteit met de dashcam is extra geheugen vaak geen overbodige luxe, koop daarom geschikte sd-kaartjes in de webwinkel.

Fantastische service en lage prijzen

Uiteraard bieden wij onze klanten de beste service die ze zich maar kunnen wensen. Zo hebben wij een super snelle bezorgdienst waardoor wij artikelen die besteld zijn op werkdagen voor 16:00 nog dezelfde dag de deur uit sturen. U hoeft dus nooit lang te wachten tot onze pakketjes, met bijvoorbeeld een dashcam, bij u binnenkomen. Daarnaast helpen wij iedereen met vragen graag, zowel via de email als via de telefoon zijn wij zeer goed bereikbaar en proberen we iedereen zo snel mogelijk van een passend antwoord op zijn of haar vragen te voorzien. Omdat wij bijna alle producten in voorraad hebben hoeft u niet lang te wachten op producten die uit het buitenland moeten komen. We hebben ook een uitstekende retourservice: indien u binnen zeven dagen een artikel retour stuurt dan betalen wij uw verzendkosten. Binnen 14 dagen retour krijgt u uiteraard gewoon u geld terug. Verzending is binnen Nederland slechts €5,95 en bij bestellingen boven de €60 zelfs helemaal gratis! U kunt uw artikelen ook op afspraak afhalen bij ons bedrijf in Almere, dat is extra handig voor mensen die in de buurt wonen en snel hun producten in de handen willen hebben. Al onze producten, zoals de dashcam, zijn uitvoerig getest en zijn de beste opties in hun respectievelijke prijsklasse. Daarom kiezen ook zowel veel (grote) ondernemers als particulieren voor ons bedrijf, wij hebben in veel verschillende prijsklassen de beste mogelijke optie beschikbaar waardoor u veilig en snel de weg op kan met uw nieuwe dashcam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn