Leer echt goed fotograferen met Schnek

schnek.nl - schnek

Foto’s maken, dat kunnen we allemaal. Zeker in deze tijd waarin iedere telefoon wel een camera heeft, wordt het steeds makkelijker om overal foto’s van te maken. Ook het delen van foto’s is inmiddels een stuk eenvoudiger dan dat het vroeger was. Je laat ze eenvoudig op je telefoon zien of je plaatst ze online op je website of social media. Waar je jaren geleden moest wachten tot de foto ontwikkeld was voordat je wist wat ervan geworden was, heb je nu de mogelijkheid om duizenden foto’s te maken voordat je de mooiste uitkiest. Je kunt dus wel stellen dat het maken (en delen) van foto’s een stuk simpeler is en het wordt dan ook veel meer gedaan. Dit betekent echter niet dat de foto’s die gemaakt worden van een goede kwaliteit zijn. Wil jij tot de selecte groep mensen behoren die wel weet hoe je dit doet en die hier ook een echt goede camera voor heeft? Volg dan een van de cursussen van Han Schnek.

  • Je camera de baas worden!
  • Wow, heb jij die gemaakt?
  • Praktijkdag reisfotografie
  • Sprekende portretten
  • Zwart-wit fotografie

Tijdens deze eendaagse workshops of avond cursussen worden verschillende facetten van fotografie behandeld. Schnek is al jarenlang een professionele fotograaf en hij weet dus precies waar hij mee bezig is. Han Schnek is dus zeker de aangesproken persoon om jou te leren om als een ware professioneel foto’s te maken.

Maak sprekende portretten met de kennis van Schnek

In deze tijd waarin het niet ongewoon is om bij de meest uiteenlopende gelegenheden selfies te maken, is het juist een uitdaging om een sprekend portret te maken. Foto’s maken van onszelf of van iemand anders, dat kunnen we allemaal wel. Voor het maken van een goed en sprekend portret is echter wel iets meer nodig. Heb jij de ambitie om hier je werk van te maken of heeft dit onderdeel je persoonlijke interesse? Vind jij het fascinerend om van mensen foto’s te maken en deze ook echt een verhaal te laten vertellen? Volg dan de cursus voor het maken van sprekende portretten. Han Schnek laat je tijdens deze workshop zien wat er allemaal bij komt kijken en welke technieken je het beste kunt toepassen. Het hebben van een goede camera is natuurlijk wel zo handig voor het maken van professionele foto’s. Zorg er dan ook voor dat je deze bij de hand hebt. Heb jij nog niet helemaal uitgevogeld wat alle mogelijkheden zijn van jouw camera? Volg dan de workshop Je camera de baas worden! Hierin word je precies uitgelegd wat je er allemaal mee kunt doen en hoe jij jouw foto’s nog beter kunt maken door gebruik te make van bepaalde specificaties die jouw camera te bieden heeft. Han Schnek laat het je allemaal zien.

Meer weten over de cursussen van Han Schnek

Zoals je hierboven kunt zien zijn er dus uiteenlopende soorten workshops die je kunt volgen. Han Schnek neemt je graag mee in de wereld van de professionele fotografie. Het maken van foto’s is leuk en het geeft je de mogelijkheid om op een later moment herinneringen op te halen aan een bepaalde gelegenheid of gebeurtenis. Maar er is uiteraard een verschil tussen een simpele foto die je gemaakt hebt met je telefoon of een professionele foto die echt spreekt. Als jij dus wilt dat mensen onder de indruk zijn van je foto’s of je wilt prachtige foto’s hebben die het waard zijn om af te drukken en een speciale plek te geven in je huis, volg dan een cursus van Han Schnek. Bezoek de website https://www.schnek.nl/ voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn