Leuke toepassingen van kunstgras

Veel mensen hebben een grasveld in de achtertuin. De meesten van ons leggen een mooi veld aan op het moment dat we in een nieuw huis komen wonen. Een graslaag heeft vaak de tijd nodig om te nestelen. De graszaadjes moeten zich goed in de grond verankeren. Helaas is hier niet altijd tijd voor. Kinderen en huisdieren ravotten in de tuin en doen al jouw harde werk teniet. Kunstgras is ideaal voor iedereen die een mooi grasveld wil, zonder daar al te veel tijd in te steken. Daarnaast is het ook geschikt voor verschillende andere toepassingen. Wat zijn een aantal leuke toepassingen van kunstgras?

  • Bij het zwembad
  • Rondom een speeltoestel
  • Bij school

Een van de voordelen van dit type gras is dat het niet kan verdrinken of verdorren. Dit maakt het uitermate geschikt voor gebruik in de buurt van een zwembad. Wanneer mensen het zwembad in- en uitlopen, nemen ze altijd water mee. Dit water kan nergens naartoe en blijft op het gras liggen. Hierdoor ontstaat flinke plassen met modder, waardoor de tuin direct een stuk van haar charme verliest. Om nog maar te zwijgen over opblaasbare zwembadjes. Die zet je op het gras en vul je vervolgens met water. Iedereen die dit wel eens heeft gedaan, weet dat dit funest is voor de graslaag. Wanneer het bad weer uit de tuin verdwijnt, blijft een verdorde laag geel gras achter. Wil je een opblaasbaar zwembad in de tuin zetten? Zorg er dan voor dat deze op kunstgras staat! Na afloop heb je geen idee dat er een bad in de tuin heeft gestaan. Daarnaast blijft het omliggende gras in goede staat. Het is ook een slim idee om kunstgras te plaatsen rond speeltoestellen. Kinderen kunnen dan rennen wat ze willen, ze zullen het gras niet stukmaken. Kunstgras kan ook uitkomst bieden op speelplaatsen van scholen. Dit bespaart scholen veel tijd en geld!

Voordelen van maanvorig kunstgras

Op https://tommygrass-kunstgras.nl/ koop je kunstgras van hoge kwaliteit. Dit bedrijf heeft revolutionair maanvormig garen ontwikkeld. Dit garen heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van normale soorten kunstgras. Om te beginnen is het extreem sterk en veerkrachtig. Dit betekent in de praktijk dat het vele jaren meegaat. De vorm blijft lang hetzelfde en de kwaliteit blijft hierdoor hoog. Hier komt bij dat maanvormig garen herstellend vermogen heeft. Wanneer kinderen of huisdieren lang op het gras hebben gespeeld, buigt het garen vanzelf terug naar de oorspronkelijke staat. Een nadeel van traditioneel kunstgras is dat het vrij hard kan zijn. Het gras van Tommygrass is zacht en mooi gekleurd. Hierdoor is het niet van echt te onderscheiden en veroorzaakt het geen vervelende wondjes. De vorm, veerkracht en kwaliteit maakt dat het gras minder zonlicht reflecteert en daardoor aanzienlijk minder schittert. Bovenop dit alles is het kunstgras UV bestendig en daardoor kleurvast. Kortom: maanvormig garen heeft de toekomst. Wanneer je overweegt om kunstgras te bestellen, kies dan voor deze nieuwe vorm. Zo blijft je tuin ook de komende jaren een genot om naar te kijken!

Meer informatie en bestellen

Bij Tommygrass vind je meer informatie over de voordelen van maanvormig garen. Ook kom je meer te weten over de verschillende types gras. Je ziet in één oogopslag welke soorten gras geschikt zijn voor welke doeleinden. Het is meteen duidelijk voor welke gezinssamenstellingen het product bedoelt is. Wil je de tuin grondig renoveren, of ben je gewoon nieuwsgierig? Surf dan snel naar bovenstaande link en bekijk het complete aanbod. Bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via het handige contactformulier. Veel plezier in je nieuwe tuin!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn