Limo huren voor een bijzondere dag?

U wilt een limousine huren voor een bijzondere dag? Kies voor de limousines van Vallei Limousines! Welke limousine u ook kiest uit hun aanbod, de limousines hebben een privéchauffeur en een luxe inrichting die uw dag onvergetelijk zullen maken. Kijk voor het huren van een limo direct op vallei-limousines.nl.

Keuzes bij limo huren

Bij Vallei Limousines kunt u limousines huren voor allerlei verschillende gelegenheden:

 • Vrijgezellenfeest
 • VIP vervoer
 • Trouw vervoer
 • Party vervoer
 • Luchthaven vervoer
 • Gala vervoer
 • Gala arrangement

U bent druk bezig met het plannen en organiseren van een vrijgezellenfeest. U heeft de locatie en de activiteiten voor het vrijgezellenfeest geregeld. Het enige dat nog geregeld moet worden is het vervoer. Wie is de Bob? Op de vraag wie de Bob is op deze speciale dag heeft Vallei Limousines het antwoord. Niemand! Vallei Limousines regelt alles voor u. U beschikt over een privé chauffeur. Vertrek en arriveer in stijl op locatie met een limousine naar keuze. Maak deze dag compleet met een Limousine van Vallei Limousines. De Limousines zijn schoon en zijn van luxe voorzien. Wilt u ook drinken mee bestellen? Dat is geen probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om een rode loper of een bloemstuk af te nemen. Een limo huren voor een vrijgezellenfeest doe je absoluut bij Vallei Limousines. Ook verzorgen ze graag uw VIP vervoer naar elke gewenste locatie. Het wagenpark bestaat uit diverse limousines waar u zo nog meer over gaat lezen. De ervaren chauffeurs vervoeren u niet zomaar in een limousine van A naar B. De limousines zijn voorzien van luxe, denk hierbij aan een mooi interieur, een sfeervolle sterrenhemel verlichting en een gratis fles champagne om de dag goed te beginnen. Ook voor het huren van een limo voor VIP vervoer kunt u dus bij Vallei Limousines terecht. Bij uw grote dag hoort natuurlijk ook geweldig vervoer, daarom is het huren van een luxe limo ook voor uw trouwdag erg geschikt. De witte Chrysler 300C van Vallei Limousines is een veel gekozen trouwauto en maakt uw trouwdag absoluut onvergetelijk. Vallei Limousines maakt uw trouwvervoer helemaal compleet met een bloemstuk en een rode loper als finishing touch. Wilt u ook uw gasten verassen met een limousine als volgauto? Ze hebben verschillende limousines die geschikt zijn als volgauto. Hun ervaren chauffeur brengt jullie naar elke gewenste locatie, alles voor een top dag!

Limousine huren voor jouw schoolfeest of gala? Kies dan voor het gala arrangement en maak je gala, schoolfeest of eindexamengala onvergetelijk! Kom in stijl aan in één van de limousines van Vallei Limousines en geniet onderweg van alle luxe die onze limousines te bieden hebben: je krijgt een gratis fles (alcoholvrije) champagne en hebt keuze uit eigen muziek. 

Soorten limousines

U heeft besloten om een limo te huren. Dit is nog niet zo makkelijk, want er zijn ontzettend veel verschillende limousines bij Vallei Limousines! Ze beschikken over de volgende limousines:

 • Chrysler 300C Roze
 • Chrysler 300C Wit
 • Dodge RAM 1500 Grafietkleur
 • Lincoln Towncar Limousine
 • Porsche Cayenne Limousine
 • Hummer H2 Limousine

Met name de Chrysler 300C in het wit is een veel aangevraagde limousine. De Chrysler limousine is 9 meter lang. De 300C heeft airco en een privéchauffeur. Verder heeft de limo een uitstekend gevulde bar met bubbels, geblindeerde ramen en een zeer luxe leren interieur met flonkerende sterrenhemel. Natuurlijk heeft deze luxe auto ook goed geluid: vier flatscreens met een extreem goede geluidsinstallatie! Een aanrader als u een limo wilt huren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn