Met de laser ontharen

laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenHebt u erg veel last van overbeharing? Dan is dat voor een man erg vervelend. Kunt u nagaan hoe vreselijk dat voor een vrouw is. Als u zelf een vrouw bent dan weet u als geen ander hoe vreselijk het is om hier dagelijks mee te moeten dealen. Als het bij een man gebeurt dan kunt u dit nog wel verbloemen. Wist u dat er mannen zijn die zich meerdere keren per dag moeten scheren? Een bekend voorbeeld is oud-voetballer Ruud van Nistelrooij. Maar in deze tekst willen we het graag hebben over vrouwen, overbeharing en het met de laser ontharen van deze vervelende plekjes. Niet elke plek op uw lichaam wilt u misschien met de laser ontharen, dat is nergens voor nodig. Uw armen en benen en misschien ook uw oksels kunt u zo nu en dan met een scherp mesje aanpakken. Dat is wel een ander geval als u erg veel schaamhaar hebt zitten op plekken waar u juist liever helemaal niets hebt zitten. En ook al is het prima met een mesje of wat wax weg te halen, als het erg snel terug groeit dan gaat u een ongemakkelijke lente en zomer tegemoet. En aangezien de lente net begonnen is, raden we het u aan om deze tekst goed door te nemen. Wie weet is het met de laser ontharen een uitstekende oplossing voor dit soort problematiek. Want wees eerlijk, vindt u dit leuk:

  • Dagelijks scheren met een mesje
  • Waxen
  • Of erger nog: harsen?

Dat laatste is al helemaal pijnlijk, zeker als er erg veel haar als het ware “afgescheurd” wordt. Dat is in ieder geval hoe het voelt. Als u een erg gevoelige huid hebt, dan is harsen geen optie. U zult daarna uw haar kwijt zijn, maar u hebt er een rode en pijnlijk opgezwollen huid voor terug. Dat kan nooit de bedoeling zijn. De oplossing is het gebruik van een laser. Ontharen was nog nooit zo eenvoudig. Met de laser ontharen is geheel veilig, mits u dit aan een specialist overlaat. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Bent u al geïnteresseerd? Kijkt u dan eens op laser-ontharingspraktijk.nl en neem nadien contact op met Madeleine Duval!

Dankzij een laser ontharen

Wilt u uw lichaam klaar hebben voor het nieuwe strandseizoen? Wilt u vol zelfvertrouwen op vakantie kunnen gaan zonder een hoop scheermesjes mee te hoeven nemen? Dan kan het laser ontharen de ideale oplossing voor uw problemen zijn. Als u alles al geprobeerd hebt dan zit er niets anders op dan laser ontharen. Nu klinkt dat wel erg wanhopig. Het is zeker niet een of andere laatste redding maar juist een geweldige oplossing. Kiest u daarom voor het laser ontharen bij ons. Als u graag de kat uit de boom wilt kijken dan zult u erg veel informatie op de website vinden waar u echt iets van kunt opsteken. Hebt u dan toch nog vragen over het laser ontharen? Wilt u weten wat het u gaat kosten, of u verzekerd bent en wanneer we tijd voor u hebben? Vraagt u dan een offerte aan of stel uw vragen door ons te bellen of te e-mailen. Doordeweeks zijn we tijdens kantooruren zeker bereikbaar. Het staat u vrij om langs te komen in onze kliniek in Voorburg. Onze receptioniste kan u op alle vragen over het laser ontharen antwoord geven en kan u tevens inplannen voor een afspraak. Wilt u graag een zogenaamde intakegesprek aanvragen zodat u met mevrouw Duval persoonlijke details kunt bespreken? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Ze neemt graag uw problemen met u door, kijkt naar uw huid en kan aangeven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de ontharing via de laser. Ontharen van uw lichaam met een laser is permanent dus daar moet u zich goed van bewust zijn. U bent dan wel in een klap klaar voor de zomer en de vele zomers die nog volgen.

Nauwkeuriger kunnen uw benen niet geschoren worden

U begrijpt dat het laser ontharen een investering is. Het is zeker duurder dan een eenmalige harsbehandeling. Maar u hoeft vervolgens niet snel meer terug te komen. Het is een permanente oplossing voor overbeharing. Wel kan het zijn dat er nieuwe haarzakjes ontstaan maar dan gaan maanden zo niet jaren overheen. Dat is het grootste voordeel van het laser ontharen dus wacht niet langer maar maak vandaag nog een afspraak met onze kliniek. Kijkt u eens naar het gastenboek op onze site. Daar leest u vele klantenervaringen en met trots mogen we wel stellen dat deze ervaringen enkel positief zijn. Hebt u zodanig last van overbeharing dat uw leven er duidelijk onder lijdt? Dan kunt u een groot gedeelte en misschien wel alles declareren bij uw zorgverzekeraar. Kijk daarom goed naar de enorme waslijst aan vergoedingen. Die verschillen niet alleen per verzekeraar maar ook per type verzekering. Het laser ontharen zit niet in elk pakket. Als u hier nog een jaartje mee kunt wachten dan is dat zeker aanbevolen. U kunt dan namelijk aan het einde van het jaar overstappen op een betere en goedkopere verzekering die deze behandeling dekt. Maakt u vervolgens zo snel mogelijk een afspraak met ons, dan bent u van eens en altijd verlost van al dat haar! Wij zijn dan ook erkend door de zorgverzekeraars in Nederland net als door de Amerikaanse keuringsdienst, de FDA. We hopen snel van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn