Met deze Serious Games weet u uw personeel te bereiken

Als u op zoek bent naar een moderne methode om uw personeel een nieuwe richting in te sturen dan kunt u overwegen om Serious Games te laten ontwerpen. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met Serious Games. Kijkt u maar eens op salsaparilla.nl tussen de vele voorbeelden. Binnen het onderwijs, de zorg maar ook binnen NGO’s en de overheid hebben we erg veel bereikt. Daar hebben we u natuurlijk bij nodig. U wilt bijvoorbeeld nieuwe managementlagen doorvoeren, ingewikkelde nieuwe software implementeren of een verandertraject doorvoeren waardoor uw personeel beter kan communiceren onderling en/of met uw klanten. Wat de redenen van de geplande veranderingen dan ook mogen zijn, dankzij de door ons ontwikkelde Serious Games zal de nieuwe kennis op een speelse manier overgebracht worden. Het voelt niet aan alsof uw collega’s hard moeten studeren. Het is dus heel iets anders dan een training of cursus volgen zoals velen dat zo nu en dan ook moeten doen. Immers, uw leidinggevend personeel dient in het bezit te zijn van een BHV-certificaat en daarnaast hebben uw kantoormedewerkers en IT-afdeling wellicht diverse Agile, VM ware of soortgelijke softwaretrainingen gevolgd. Deze Serious Games is voor iedere werknemers terwijl u als manager nadien minder hoeft aan te sturen op de doorgevoerde veranderingen. Die nieuwe mindset zal namelijk dankzij onze spellen al een automatisch proces voor hen zijn.

Uw werknemers leren erg veel van deze Serious Games

Klinken deze Serious Games u als goed nieuws? Ziet u het wel zitten om uw personeel op training te sturen met de zekerheid dat ze het verandertraject moeiteloos inslaan en de kennis snel te berde brengen in de praktijk? Dan kunt u natuurlijk na het lezen van deze tekst direct met ons in contact komen. We zijn allereerst namelijk erg benieuwd wat u qua veranderingen gaat doorvoeren. De manier waarop is soms nog wel belangrijker dan de daadwerkelijke verandering. Hoe brengt u dit bij uw personeel? Betekent het dat er mensen moeten vertrekken of biedt u doorgroeimogelijkheden aan? Dit zijn allemaal vragen die uw personeel u zeker zal gaan stellen. Heb dus deze antwoorden ver van te voren klaarliggen. We maken op basis van de door u verschafte gegevens onze Serious Games die passen bij uw nieuwe bedrijfsvoering. Tijdens deze Serious Games worden situaties op de werkvloer uitgebeeld zodat de nieuwe kennis kan worden toegepast en direct wordt opgeslagen. Dat betekent dat deze situaties in principe een-op-een met de werkelijkheid zijn en daar zult u als gehele bedrijf natuurlijk al snel de vruchten van kunnen plukken. De resultaten van deze spellen uit het verleden kunt u op onze website teruglezen. U zult zien dat vele bekende bedrijven met ons hebben samengewerkt met enkel positieve effecten tot gevolg.

Dankzij een spelvorm kunt u een grote groep mensen bereiken

Hebt u aldus nog enige vragen over deze Serious Games? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U wilt uiteraard weten wat wij precies voor u en uw personeel kunnen betekenen. Op de site vindt u vele voordelen, succesverhalen en onze medewerkers stellen zich graag even aan u voor. We willen natuurlijk snel met u rond de tafel plaatsnemen om alle opties met u door te nemen. Vervolgens bouwen we aan nieuwe Serious Games en plannen we een afspraak in voor de cursusdag. Deze kan zowel bij u op kantoor gegeven worden als bij ons in Utrecht. Hebt u dus nog vragen?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn