Met perscontainers ruimte besparen

In ons magazijn hebben wij al tijden zeer weinig ruimte en moeten wij verstandig omspelen met de producten en de orders. Daarom hadden wij bestudeert of we op den duur moeten uitbreiden, of dat er nog mogelijkheden waren om ruimte te besparen. Wij hadden verschillende mogelijkheden bekeken en wij hadden het idee dat wij veel ruimte konden besparen met onze afval. Wij gebruikten hiervoor veel verschillende containers voor het afval, maar wilden graag perscontainers gaan gebruiken. Wij konden via de website afvalperscontainer voor een goede prijs containers huren en merken dat dit veel voordelen heeft. Wij werken nu al vele jaren vanuit dit magazijn, maar het laatste jaar zien wij dat het magazijn snel vol begint te raken. Het bedrijf is aan het groeien en het magazijn groeit mee. Wij moeten steeds slimmer omspelen met de ruimte en dat is niet altijd gemakkelijk. Samen met een paar collega’s heb ik een plan gemaakt om de ruimte goed in te delen en meer ruimte te creëren. Wij hebben naar de verschillende processen in het bedrijf gekeken en welke ruimte elk onderdeel inneemt. Wij hebben een speciale ruimte voor ons bedrijfsafval en zagen dat dit afval erg veel ruimte in beslag nam, dit wilde wij verminderen door perscontainers te gebruiken. Wij gebruikten hiervoor alleen rolcontainers en sloegen het afval in een speciale ruimte af, omdat het soms stonk en ongedierte kon aantrekken. Dit leek ons een verstandige keuze, maar de ruimte die het afval in beslag nam, konden wij veel betere gebruiken. Ik besloot om alternatieven te onderzoeken en las dat perscontainers een goede oplossing konden zijn. Ik wilde graag meer informatie opvragen over deze soort containers en onderzoeken of deze containers ook voor ons geschikt zouden zijn.

Veel keuze in verschillende perscontainers

Met perscontainers ruimte besparenOnline ging ik op zoek naar bedrijven die perscontainers aanbieden en vond verschillende opties. Ik vond onder andere de website afvalperscontainer.nl en besloot om dit bedrijf te benaderen. Dit bedrijf heeft een perscontainer in veel verschillende uitvoeringen en ik vroeg welke het beste geschikt voor ons zou zijn. De medewerker kon mij goed advies geven en raadde mij aan om twee verschillende containers te nemen. Hij vertelde dat wanneer de containers vol zouden raken, dat er dan een automatische melden werd aangemaakt en de containers daarna geleegd werden. Met de containers zouden wij bovendien veel ruimte besparen en geef last meer hebben van geurtjes. Wij konden de perscontainers huren voor een goede prijs en besloten om dit te doen.

Veel voordelen aan de containers

Wij hebben nu een paar maanden de perscontainers staan en zijn er zeer blij mee. De ruimte waar het afval stond kunnen wij nu ook voor andere dingen gebruiken. Wij hebben geen last meer van stank en dieren en het afval wordt automatisch opgehaald. De containers zijn gemakkelijk om te bedienen en alle magazijnmedewerkers gebruiken de apparaten. Voor het huren van perscontainers raad ik afvalperscontainer.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft verschillende soorten containers te huur
  • Ik kreeg goed advies van een van de medewerkers
  • Wij besparen veel ruimte in ons magazijn
  • Wij hebben geen last meer van stank en ongedierte
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn