Met slimme bouwlogistiek heeft u alle materialen op tijd

Bij een groot bouwproject horen ook materialen. Deze materialen en het bijbehorende personeel moeten naar een plek in de stad vervoerd worden. Bouwlogistiek zorgt dat alle problemen rondom het vervoer van materialen en personen opgelost kunnen worden. Bouwlogistiek is daarom een belangrijk onderdeel van ieder groot bouwproject dat in een stedelijk gebied plaatsvindt. BouwAanvoerders kan u helpen met slimme bouwlogistiek, zodat u soepel en gestroomlijnd bouwt. Wij leggen u daarom graag uit wat wij op het gebied van bouwlogistiek voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo start u vandaag nog met een goed geregeld bouwproject.

Een betere planning en organisatie met bouwlogistiek

Een slimme bouwlogistiek kan u veel problemen besparen tijdens uw bouwproject. In een stedelijk gebied is bijvoorbeeld de ruimte beperkt, de bouwplaatsen klein en het project daarentegen groot. Voor groot bouwverkeer zijn deze plekken vaak moeilijk bereikbaar en er is weinig opslagcapaciteit. Met bouwlogistiek kunt u er toch voor zorgen dat alle materialen en personen tijdig arriveren en niet moeilijk aan te voeren zijn. Hierdoor voorkomt u onnodige kosten en vertraging in uw bouwproces. Dit doen wij onder andere door middel van innovatieve ICT-tools, HUB’s, transport en een uitgedacht plan. Daarnaast heeft onze bouwlogistiek nog een aantal voordelen:

  • Een betere planning en organisatie
  • Uw transport altijd gemonitord.
  • Snel en duidelijk inzicht in de logistiek
  • Grip op het bouwproces
  • Eenvoudig de inzet van los- en hijsmateriaal in te plannen

Met onze bouwlogistiek heeft u overzicht en biedt het u de mogelijkheid om grote efficiencyvoordelen en een kostenbesparing te realiseren. Met onze ICT oplossingen wordt de logistiek rondom uw bouwproces namelijk deels automatisch bewaakt, waardoor de planning, coördinatie en monitoring van transport naar, van en op de bouwplaats wordt geregeld. Naast deze scherpheid, kunnen wij ook duurzaamheid garanderen. Wij streven met onze middelen naar een nieuwe, duurzame economie binnen de bouwsector. Door ons in te schakelen komt er namelijk minder kooldioxide-uitstoot, doordat u geen gebruik hoeft te maken van meerdere auto’s die in een verkeersopstopping terecht komen te staan. Schakel daarom snel onze bouwlogistiek in en profiteer van alle voordelen die ons bedrijf te bieden heeft. Wij kunnen u hierbij altijd adviseren over de mogelijkheden voor uw bouwproject, zodat u direct nog de goede stap kunt maken. Daarnaast kunt u ook altijd op onze website, https://bouwaanvoerders.nl/, zien welke diensten wij kunnen aanbieden en hoe wij u kunnen helpen om meer controle over uw bouwproject te hebben.

Wij kunnen u helpen met uw bouwproject

BouwAanvoerders is uw specialist op het gebied van alles wat met uw bouwproject te maken heeft. Wij hebben een sterk team met deskundigen die ervaring hebben op het gebied van werkvoorbereiding, uitvoering en logistiek. Wij maken gebruik van innovatieve ideeën om de logistiek van uw bouwproject in goede banen te leiden. Door onze jarenlange ervaring van werken met eigen HUB’s en bufferzones hebben wij de ervaring en kennis over alles van deze logistieke aanpak. Wij kennen daarom ook de mogelijkheden en positieve bijdrage op de omgeving en leefbaarheid. U beslist uiteindelijk zelf wat u aan ons overlaat. Wij kunnen ook onze kennis en ICT tool aan u vertrekken zodat u zelf de logistiek succesvol uitvoert en bewaakt. Zo heeft u alle materialen en personen op tijd, in de juiste hoeveelheid en op exact de juiste locatie. Zo voorkomt u veel tijd en een hoge kostenpost. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Wij helpen u dan graag verder met uw bouwproject. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn