Met welke klacht naar de levenscoach in Den Bosch?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je naar de levenscoach in Den Bosch gaat. Misschien zit je niet lekker in je vel, ben je erg onzeker of weet je niet wat je aan moet met je leven. Maar het kan ook dat je heftigere klachten ervaart zoals een depressie of burn out. Een goede levenscoach in Den Bosch is Rosanne Cijsouw van Praktijk Rosanne (praktijkrosanne). Zij ziet veel verschillende klachten voorbij komen in haar praktijk en heeft dan ook ruime ervaring met allerhande psychische klachten. Haar werk is misschien een beetje te vergelijken met dat van een psycholoog, maar dan anders. Rosanne werkt namelijk als levenscoach in Den Bosch op een iets andere manier. Haar aanpak is spiritueler en holistischer, wat wil zeggen dat ze verder kijkt dan de symptomen, en echt in iemands (bewuste of onbewuste) denkpatronen en overtuigingen duikt. Het kan namelijk zo zijn dat je problemen ervaart doordat je je leven hebt ingericht op basis van overtuigen die eigenlijk helemaal niet bij je passen. Zodra je dit dit beseft komt er meer helderheid in je geest en kun je andere keuzes gaan maken en een nieuwe richting in slaan. Rosanne is dus niet zomaar een coach, ze is een levenscoach, en in Den Bosch helpt ze al jaren veel mensen met het vormgeven en veranderen van hun leven, waardoor dat weer matcht met wie ze werkelijk zijn en waar ze gelukkig van worden.

De aanpak van deze levenscoach in Den Bosch

Zoals eerder gezegd gaat Rosanne wat dieper in op het thema bewustwording. Veel mensen die bij haar komen zijn het contact met hun ware zelf (al dan niet een beetje) kwijt en dat tracht ze te herstellen. Door weer dichter bij je onderbewuste te komen worden veel zaken je duidelijk, zoals:

  • Wat je (niet) wilt in je leven.
  • Welke kernwaarden voor jou belangrijk zijn.
  • Of je een introvert of extravert persoon bent.

Een kijkje nemen in je onbewust en de overtuigingen die daar opgeslagen liggen kan heel verhelderend werken, omdat we doorgaans enorm geconditioneerd zijn om ons leven te leiden op een manier die we normaal achten. Volgens deze levenscoach in Den Bosch werkt het echt niet zo simpel, en heeft iedereen een eigen, natuurlijke voorkeur om de dingen op een bepaalde manier te doen. 

Jouw persoonlijke kernwaarden en voorkeuren

Rosanne Cijsouw gaat er als levenscoach in Den Bosch van uit dat iedereen een eigen pakketje met kernwaarden en voorkeuren heeft. Daar ben je mee geboren en deze staan voor wie je bent. Door de jaren heen kun je echter het contact met je ware zelf zijn kwijtgeraakt waardoor je dingen bent gaat doen of ondernemen die niet bij jou passen. Zodra jij er, dankzij de gesprekken met Rosanne, achter komt wat je zèlf nu eigenlijk wil, en waar jij gelukkig van wordt, kun je beginnen met veranderingen aan te brengen in je leven. Veranderingen die rust brengen en jou meer in balans brengen. Want dat is uiteindelijk bij de meeste mensen de wens, of je nu met een burn out of depressie worstelt, of simpelweg met angsten en onzekerheid, als je in balans bent gaat het je goed, en ben je gelukkig. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn