Mokken bedrukken voor de perfecte reclame

Reclame maken is niet altijd even gemakkelijk. Je moet immers een afweging maken tussen het potentiele effect en de kosten. Het is overigens lang niet altijd zo dat een duurdere vorm van reclame tot een beter effect leidt. Je ziet immers vaak genoeg dat mensen grote zakken met geld investeren in reclames zonder dat het echt effect heeft. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een energiedrankje als Red Bull. Iedereen kent dit merk vanwege de grappige reclames. De slogan ‘Red Bull geeft je vleugels’ is bij iedereen wel bekend. Maar door die reclames moet je toch al snel een euro betalen voor één blikje Red Bull. Mensen kiezen daarom liever voor een blikje van 25 cent. Deze goedkope energiedrankjes worden dus veel beter verkocht ondanks het feit dat er geen reclames worden gemaakt voor deze energiedrankjes. Hetzelfde geldt voor een vliegmaatschappij als Ryan Air. Dit bedrijf maakt geen reclame, maar is wel vaak heel goedkoop. Andere vliegmaatschappijen spenderen enorm veel geld aan reclames en toch zie je dat veel mensen met Ryan Air vliegen. Reclame maken is dus niet altijd effectief. Het is dan ook niet verstandig om zonder meer veel geld aan reclames uit te geven. Soms bereik je veel meer met de meer subtiele vormen van reclame zoals mokken bedrukken. Je kunt mokken bedrukken en vervolgens kun je deze weggeven, maar je kunt ze ook gewoon op kantoor gebruiken. Als je de klanten dan een kopje koffie aanbiedt, dan kun je ze koffie in bedrukte mokken aanbieden. Het zijn kleine subtiele hints, maar ze laten vaak wel een indruk achter. Mokken bedrukken is natuurlijk niet duur als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een dure tv reclame. Tevens is het heel gemakkelijk, want je kunt het bedrukken van mokken heel gemakkelijk online regelen. Dus het kost weinig inspanning en relatief weinig geld. Dat is dus een effectieve manier van reclame maken. Daarnaast is het nooit weggegooid geld. Of het nu wel of niet effect heeft wanneer je mokken gaat bedrukken, je hebt altijd een verse set mokken op kantoor. Ook als je de mokken weggeeft als relatiegeschenk, dan weet je in ieder geval zeker dat mensen er iets aan hebben. En als mensen de mok inderdaad gebruiken, dan zullen ze in ieder geval dagelijks geconfronteerd worden met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dus mokken bedrukken kan ook op de lange termijn alsnog effectief zijn. Mokken bedrukken is dan ook zeker geen verspeelde moeite.

Mokken bedrukken via mokkenshop.nl

Mocht je mokken willen bedrukken, dan kun je dat realiseren via mokkenshop.nl. Via deze website kun je namelijk heel eenvoudig mokken bedrukken. Overigens kun je niet alleen maar mokken kopen, maar je kunt ook kiezen voor andere artikelen zoals bekers en glazen. Daarnaast kun je kiezen voor mokken speciaal voor:

  • Cappuccino
  • Espresso’
  • Koffie
  • Latte Macchiato
  • Thee
  • Chocolademelk

Je kunt je klanten dus voorzien van verschillende soorten koffie en thee in de bijbehorende mokken. Dat komt uiteraard extra professioneel over. Het is in ieder geval beter dan wanneer je alle verschillende soorten van koffie en thee serveert in één soort mok. Het draait uiteindelijk allemaal om de indruk die je achterlaat.

De voordelen van mokkenshop.nl

Mocht je bestellen via MokkenShop, dan heb je te maken met enkele voordelen. Allereerst zijn alle mokken van topkwaliteit. Ten tweede heb je te maken met een ruim assortiment, dus je hebt altijd voldoende keuze. Ten derde hoef je je geen zorgen te maken over de verzendkosten, want deze zijn altijd gratis. De levertijden zijn altijd snel en tot slot kun je gemakkelijk, veilig en vertrouwd betalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn