Natuurlijke gezichtsverzorging houdt uw huid jong

pavez - natuurlijke gezichtsverzorgingDe maatschappij verandert continu. Men houdt zich in Nederland de laatste jaren veel meer bezig met voeding en de misstanden daarvan in de wereld. Ook gezichtsverzorging en make-up fabrikanten liggen onder vuur. Dierproeven keuren we af en men maakt zich zorgen over de synthetische stoffen die dag in, dag uit op het gezicht worden gesmeerd. Dames en ook heren hebben meer de behoefte aan natuurlijke gezichtsverzorging. De grote cosmetische fabrikanten gaan misschien niet genoeg met hun tijd mee en dat opent de weg voor nieuwe leveranciers zoals Pavèz. We hopen in ieder geval dat u eens op onze website kijkt als u op zoek bent naar natuurlijke gezichtsverzorging: pavez.nl. We leveren natuurlijke gezichtsverzorging zoals dagcrèmes, nachtcrèmes, scrubs en nog veel meer. Ook make-up van plantaardige ingrediënten kunt u hier aanschaffen. Want niet alleen vertellen we veel over natuurlijke gezichtsverzorging, ook kunt u het direct online bestellen voor een mooie lage prijs. Klinkt u dat als muziek in de oren? Probeer dan eens natuurlijke gezichtsverzorging uit. Het is in ieder geval nooit schadelijk voor uw huid. Sterker nog, uw huid gaat er positief op reageren. De huidcelgeneratie wordt bevorderd en u krijgt er een strakkere jongere huid van. Ook op de lange termijn is bewezen dat het effect van natuurlijke gezichtsverzorging stand houdt. En dat is in scherp contrast met synthetische verzorging!

Probeert u eens natuurlijke gezichtsverzorging van Pavez uit

Natuurlijke gezichtsverzorging is er in alle soorten en maten. Is het daarom niet prettig dat u nu een Nederlandse website en Nederlands bedrijf hebt gevonden waar u natuurlijke gezichtsverzorging voor alle huidtypen mee kunt vinden? Kijkt u eens rond op onze website, daar vindt u onder andere:

  • Heerlijke verzorgende dag- en nachtcrèmes voor allerlei huidtypes
  • Minerale make-up zoals lippenstift, mascara en foundations
  • Verzorgende producten voor mannen
  • Haarverzorgende producten zoals conditioners en shampoos
  • En huidverzorgende producten zoals natuurlijke zonnebrandcrème

Pavèz maakt geen gebruik van synthetische ingrediënten zoals alcohol, paraffine en e-nummers. Uitsluitend plantaardige oliën, kruiden en als het even kan, biologische ingrediënten worden verwerkt tot deze geweldige natuurlijke gezichtsverzorging. Hebt u hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar maar u kunt ook een brief of e-mail sturen. Wilt u graag op de hoogte blijven van kortingen, aanbiedingen en nieuwe producten? Vergeet dan niet om in de eerste plaats de website te bookmarken en om in de tweede plaats ons te volgen via de sociale media. Wij zijn lid van Facebook, Twitter en LinkedIn. Een andere slimme methode is door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief die u dan eens per maand in uw inbox mag ontvangen.

U krijgt hier absoluut geen spijt van

Wist u dat u direct online kunt bestellen? Al uw gewenste producten worden meteen ingepakt en naar u opgestuurd zodat u het binnen 1 werkdag al in huis hebt. U kunt ook leuke cadeaubonnen kopen zodat u een origineel presentje hebt voor uw vriendinnen. Ze kunnen dan zelf via pavez.nl hun gewenste natuurlijke cosmetica bestellen. Daarnaast ontvangt u per bestelling punten. Met dit spaarsysteem spaart u voor hoge kortingen op uw volgende bestellingen. U moet dan wel eerst een profiel aanmaken. Dat heeft tevens als voordeel dat u een verlanglijstje kunt maken en er artikelen uit kunt bestellen of uit kunt verwijderen. Maak daarom vandaag nog een gratis profiel aan door een inlognaam en wachtwoord op te geven. Overigens hoeft u dan slechts eenmalig al uw adres- en contactgegevens door te geven want die worden automatisch bewaard in ons systeem. We hopen dat u dankzij onze natuurlijke producten een jongere en sterkere huid krijgt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn