Online drukwerk bestellen

Bij Drukwerkdeal is online drukwerk bestellen een creatieve en vindingrijke belevenis. Iedereen kan zoveel zelf samenstellen als die zelf wilt bij deze online drukkerij. Van kant en klare drukwerksamentellingen tot aan het ontwerpen van jouw logo of afbeelding. Als je wilt kan jij jouw totale document helemaal zelf vormgeven bij deze online drukkerij. Mocht dit niet aan jou besteed zijn, wees niet gevreesd. Drukwerkdeal biedt voor allerlei producten ook aanbevolen samenstellingen. Na een paar klikken heb jij je bestelling gereed voor het product dat jij nodig hebt en eigenlijk is daar voldoende keus in. Er is geen artikel wat niet te bedrukken is bij Drukwerkdeal. Indien nodig kan je een heel assortiment als online drukwerk bestellen doorgeven via drukwerkdeal.nl. Wel moet je per product jouw bestelling doorgeven, maar dat is logisch uiteraard. Ook gelden voor de verschillende producten weer andere specificaties voor jouw ontwerp. Een poster vraagt bijvoorbeeld over andere formaten dan visitekaartjes en folders. Wel is het een uitkomst om alles bij deze online drukkerij onder te brengen. Alles wordt opgeslagen in jouw account en de volgende keer doe je nog sneller jouw bestelling bij Drukwerkdeal. Op deze manier wordt online drukwerk bestellen voor iedereen toegankelijk gemaakt. Als je nog geen ervaring hebt in de vormgeving van drukwerk, dan leer je dat snel genoeg.

Volg de aanwijzingen van deze online drukkerij

Voor het invoeren van jouw bestelling voor online drukwerk bestellen, zoek je als eerste de categorie op. Deze online drukkerij heeft daar een menu voor ingedeeld, maar je vindt het ook via de homepagina. Daarin staan de categorieën met afbeeldingen weergegeven. Afhankelijk van het product heb je de optie om zelf ontwerpbestanden aan te leveren of te ontwerpen via de ontwerptool van Drukwerkdeal. Dat is dus de optie als je graag zelf jouw artikel samenstelt en jouw creatie wilt laten zien aan de geïnteresseerden in jouw promotie. Mocht je zelf niet de juiste programma’s in huis hebben om een goed ontwerp te maken, dan geeft Drukwerkdeal als online drukkerij jou deze kans. Vervolgens selecteer jij de volgende opties die jouw product compleet maken voor online drukwerk bestellen:

  • Het formaat
  • De kleur
  • Het model/type/soort
  • De bedrukking: PMS-druktechniek of de full color druktechniek

Dit zijn redelijk gangbare opties. Zeker als het om papier gaat wat bedrukt moet worden, zoals bij posters, enveloppen, briefpapier en folders. De formaten kunnen variëren van de gangbare A-formaten of B-formaten, vierkant en rechthoekig. Soms worden de formaten gewoon in lengte en breedte afmetingen weergegeven. De vorm wordt in een afbeelding weergegeven ten opzichte van een A4 formaat, zodat je een beeld krijgt van de grootte van jouw product.

Bedrukte relatiegeschenken

Naast het nodige papieren drukwerk kan je bij de online drukkerij Drukwerkdeal ook relatiegeschenken als online drukwerkbestellen. Verder verkopen ze ook horeca-artikelen die bedrukt kunnen worden met de naam, logo of een andere print die kenmerkend is voor de horecagelegenheid. Denk daarbij aan mooie glazen of mokken. Maar dit zijn ook leuke artikelen om weg te geven als relatiegeschenk. Andere producten die als zij als relatiegeschenken aanbieden zijn usb-sticks, paraplu’s, petten en pennen. Het assortiment van deze online drukkerij is eindeloos. Je kan hier zelfs een complete goodie bag samenstellen en doorgeven via online drukwerk bestellen. Kom je er niet uit of laat jouw creativiteit jou in de steek? Vraag dan gerust advies aan een van de adviseurs bij de klantenservice. Hier zit een team aan marketingspecialisten die de klanten op allerlei manieren kunnen adviseren bij online drukwerk bestellen. Verder beschikt de website van de online drukkerij over informatie-artikelen en tutorials die jou ook verder op weg helpen bij online drukwerk bestellen voor de producten van jouw keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn