Ontspannen met het hele gezin in vakantiepark Nederland

PonyparkCity is een prachtige locatie om er eens even helemaal tussen uit te zijn met uw kinderen, het is zonder twijfel een prachtig vakantiepark. Nederland is ongetwijfeld bekend met het pretpark in Slagharen, maar nog lang niet iedereen heeft genoten van een overnachting op deze prachtige locatie. De kwaliteit van onze accommodatie is wel aangetoond doordat we van Zoover meerdere malen een award hebben gewonnen voor beste vakantiepark Nederland. Het unieke aan ons park is dat het compleet in western-stijl is gemaakt. Beleef het Wilde Westen door te verblijven in ons vakantiepark. Nederland heeft verder geen andere parken die deze ervaring aanbieden, dus wij zijn met recht een uniek park te noemen. Daarnaast zijn er nog andere grote pluspunten die een overnachting in ons vakantiepark Nederland zo leuk maken. Elk huisje heeft namelijk de beschikking over een eigen pony! Kleine kinderen kunnen hier op rijden en een ander kan er lekker mee spelen en de pony aaien. Dit is gegarandeerd een unieke ervaring die u en uw kinderen nooit meer zullen vergeten. Daarnaast komt een verblijf in ons vakantiepark Nederland met gratis toegangsbewijzen voor het attractiepark Slagharen. Kinderen kunnen zich hier dagenlang vermaken, maar ook voor de ouders is er meer dan genoeg te zien en beleven. Naast het vermaak van het pretpark is er ook genoeg te doen in het vakantiepark. Nederland kent veel bekende goochelaars en entertainers en ook in ons park zijn deze artiesten te zien. Daarnaast zijn er zoveel dingen te doen dat het bijna te veel is om op te noemen. Sporten als voetbal, volleybal en tafeltennis zijn bijvoorbeeld in het park te doen. Daarnaast zijn er uiteraard veel activiteiten met pony’s en andere dieren. Zo is er bijvoorbeeld gratis rijles voor de kinderen die willen leren om op een pony te rijden. Maar ook liefhebbers van andere dieren kunnen bij ons terecht in het vakantiepark. Nederland heeft dan misschien niet een verschrikkelijk grote hoeveelheid dieren die in het wild leven, maar in onze kinderboerderij kan u veel van deze dieren terugvinden. De beesten mag u voeren en aaien, de kinderen zullen hier ongetwijfeld gek op zijn. Kippen en geiten zijn maar een paar van de dieren die wij hier hebben. In de avonduren is er meer dan genoeg entertainment zodat jong en oud zich de hele dag door vermaken. Niet voor niets heeft PonyparkCity meerdere prijzen gewonnen voor beste vakantiepark Nederland.

De voordelen van het beste vakantiepark Nederland PonyparkCity

Naast dat het natuurlijk altijd lekker is om even een midweek, weekend of zelfs een week van huis te zijn is het extra genieten in ons vakantiepark. Nederland heeft veel goede parken maar geen van hen is zo goed beoordeeld als die van ons. Daarnaast bieden wij vele extra’s die u er bij krijgt als u een van onze huisjes boekt. Hieronder staan ze nog even overzichtelijk op een rijtje voor u:

  • Gratis beschikbaarheid over een pony tijdens u verblijf. Tevens kunnen kinderen hier gratis op leren rijden. Uiteraard mag je deze pony eten geven en aaien en er op rond lopen.
  • Gratis toegang tot attractiepark Slagharen. Gegarandeerd vermaak voor jong en oud, met veel spectaculaire attracties en entertainment. Het attractiepark zit vlakbij ons vakantiepark. Nederland kent weinig pretparken die leuker zijn dan Slagharen!
  • Mooie en comfortabele huisjes voor maximaal twee volwassen en vier kinderen. De hele accommodatie is gemaakt in de stijl van het Wilde Westen dus het is extra feestelijk en vrolijk.
  • Veel gratis activiteiten op en rond het park. Denk hierbij aan verschillende sporten en ’s avonds entertainment door goochelaars en muzikanten.

Kortom: er zijn zo veel dingen te doen en te zien dat een ieder zich dagenlang kan vermaken in het beste vakantiepark Nederland. Waan je in het land van Lucky Luck en de Daltons, of voel je net een cowboy terwijl je op je pony over de prairie aan het rijden bent. We hebben veel verschillende soort attracties die op het thema aansluiten en je laten voelen alsof je in het Wilde Westen terecht bent gekomen.

Vertier en plezier voor jong en oud

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er meer dan genoeg dingen te doen voor jong en oud. Kinderen zullen een prachtige tijd hebben in ons park en het aangrenzende pretpark, maar ook voor volwassenen is het een heerlijke ervaring vol vermaak. Er kan zo veel je wil gespeeld worden met dieren, terwijl er ook echt spannende attracties zijn in het pretpark waar je gillend weer uit komt. Hebben we u nog niet weten te overtuigen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide site. Hierop staan ervaringen van mensen die u voorgingen en kan u alle informatie die u maar kan bedenken rustig lezen. Ook de tarieven voor de huisjes en het park kan u hier vinden. De awards die wij hebben gewonnen voor beste vakantiepark Nederland staan beschreven op de site van beoordelaar Zoover. Wilt u er dus even heerlijke tussenuit met de kinderen dan hoeft u niet verder te zoeken. Boek één of meerdere overnachtingen in ons vakantiepark Nederland PonyparkCity. Zowel u als u kinderen zullen er een fantastische tijd beleven en weer helemaal opgeladen en vol nieuwe indrukken en ervaringen thuiskomen. Wees welkom en laat je vermaken in ons vakantiepark. Nederland is een pareltje rijker sinds wij jong en oud vermaken. Bezoek onze website en boek direct een prachtige vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn