Onze sleutelservice 24 uur per dag bereikbaar

Hebt u zichzelf per ongeluk buitengesloten? En woont u in het midden van het land? Dan mag u op de sleutelservice van 5 star rekenen. Kijkt u snel op onze website: 5starsleutelservice.nl en vergeet niet om de sitenaam en het telefoonnummer direct op te slaan. Het kan immers geen kwaad om een goede sleutelservice te kennen. Ook al hebt u niet acuut hulp nodig, misschien wilt u in de toekomst uw sloten veranderen of kopieën maken van uw huissleutels. We kunnen zowel bij u langskomen om uw sloten te veranderen als kopieën maken bij een van onze vestigingen in Almere en Hilversum. Als u voor onze sleutelservice kiest dan kiest u voor een gerichte service. Wat voor slot het dan ook is, in welke staat het dan ook verkeert, onze medewerkers hebben de kennis en het gereedschap om snel een reparatie of vervanging uit te voeren. Onze spoeddienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar en u kunt hem direct per pin betalen. Al onze medewerkers hebben namelijk een mobiel pinapparaat op zak. Sinds onze start in 2013 hebben we al meer dan 1500 klanten geholpen bij deze buitensluitingen. Onze streeftijd is om binnen 45 minuten bij u voor de voordeur te staan. Daarnaast beloven we u dat al onze werkzaamheden zo snel worden uitgevoerd dat binnen 24 uur elke klus is afgerond.

De sleutelservice vindt u in Almere en Hilversum

Hebt u een bedrijf en moet het hekwerk zwaar beveiligd worden? Dan kunt u via onze website en offerte opvragen. Meldt om welk hekwerk het gaat, welke type sloten u wenst en natuurlijk wat de locatie is. Vergeet niet om ook uw contactgegevens aan onze sleutelservice door te geven. Geen klus is voor ons te moeilijk. Een slot is een belangrijk onderdeel van hekken en deuren. Niet alleen qua beveiliging, dus het praktische nut, zijn stevige sloten zeer belangrijk. Ook het oog wil iets. Hebt u een klassiek ingericht huis of juist een modern huis? Voor elk design vindt u bij deze sleutelservice een passend slot. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan de Europese richtlijnen. We zijn SKG gecertificeerd en hanteren het SKG keurmerk. Afhankelijk van het type slot bepaalt SKG hoeveel sterren het krijgt. Dit zijn de klassen:

  • 1 Ster: Standaard inbraak werend,
  • 2 Sterren: Zwaar inbraak werend,
  • 3 Sterren: Extra zwaar inbraak werend.

Een woonhuis redt zich prima met een slot van 2 sterren, een bank heeft natuurlijk meer baat bij een optimale inbraakbescherming van 3 sterren. Hoe groot of klein de klus dan ook mag zijn, onze sleutelservice kan het allemaal aan. Wij adviseren overigens om altijd een slot te kiezen van minstens 2 sterren. Er zijn naast sterke sloten ook diverse andere praktische zaken die u kunt doen om uw huis te beschermen. We leggen u op de website alles uit over optimale inbraakpreventie.

Hebt u hier vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op

Onze 5 Star Sleutelservice staat aldus voor u klaar als u zich per ongeluk hebt buitengesloten. Het zal u maar gebeuren dat er niemand thuis is en uw buren al slapen. Is het midden in de nacht, dan kunt u moeilijk naar vrienden of familie toe fietsen. Het is te hopen dat u uw smartphone op zak hebt zodat u snel met onze sleutelservice kunt bellen. Het is tevens mogelijk om ons via WhatsApp een bericht te sturen. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze diensten? Volg ons dan via Facebook en Twitter. Niet alleen helpen we u uw huis in, ook auto’s kunnen we snel openbreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn