Op zoek naar een rijschool in Amsterdam West voor mijn vriendin

Op zoek naar een rijschool in Amsterdam West voor mijn vriendinMijn vriendin wilde dit jaar haar rijbewijs in Nederland halen. Mijn vriendin heeft al een rijbewijs, maar ze heeft haar rijbewijs in het buitenland gehaald. Als toerist is een rijbewijs vaak geldig in het buitenland, maar als je ergens een langere tijd woont, dan moet je vaak in dat land een rijbewijs halen. De regels zijn anders per land, maar voor mijn vriendin is dit het geval. Zij heeft al jaren een rijbewijs, maar vindt het erg lastig om te rijden in Nederland. Ze komt uit een land waar je veel gemakkelijker een rijbewijs kan halen, de regels zijn daar veel gemakkelijker en je hoeft niet veel lessen te volgen. Het verkeer is daar veel chaotischer, waardoor ze door de jaren heen goed heeft leren rijden. Ze keek er echter erg tegenop om in Nederland haar rijbewijs te halen, omdat ze hier met veel meer regels moet rekening houden. Ze heeft jarenlang op een andere manier gereden en moet ik Nederland daarom erg wennen aan het verkeer. Ze vindt het verkeer in Nederland erg lastig en wilde daarom hier bijna nooit rijden en was vaak zenuwachtig. Ik heb ook een aantal keer in haar land gereden en dat vond ik juist erg ingewikkeld, ik snapte helemaal niets van wat de auto’s zouden gaan doen. Mijn vriendin mag nu niet meer in Nederland rijden met haar oude rijbewijs en het leek ons verstandig om een rijschool in Amsterdam West voor haar te zoeken. Wij hoopten dat een rijschool in Amsterdam West haar kon helpen om te slagen voor haar rijbewijs en haar de juiste begeleiding kon geven. Aangezien ze al veel rijervaring had, dachten wij dat ze niet zoveel rijlessen nodig zou hebben bij een rijschool in Amsterdam West.  

Rijschool Classic werd haar rijschool in Amsterdam West

Ik kom zelf niet uit Amsterdam en heb jaren geleden mijn rijbewijs gehaald in de stad waar ik geboren was, ik wist dus niet welke rijschool in Amsterdam West goed was. Online zochten wij naar een rijschool in de buurt en wij vonden al snel diverse rijscholen. We bekeken de websites van deze rijscholen, zodat we konden zien wat het aanbod en de tarieven waren. We vonden een paar rijscholen met lage tarieven en namen contact met hun op. Uiteindelijk besloten wij om rijlessen te nemen bij Rijschool Classic. Op de website http://www.rijschoolclassic.nl/rijschool-amsterdam-west van Rijschool Classic zagen wij dat ze verschillende pakketten aanbieden die erg voordelig zijn. Tijdens een gesprek hadden wij de situatie van mijn vriendin uitgelegd en vroegen of zij konden helpen. Ze hadden vaker klanten met dit probleem en wisten goed hoe ze haar konden helpen. Na een gratis proefles konden zij ons advies geven over hoeveel lessen zij nodig zou hebben. De proefles ging erg goed en ze adviseerden het goedkoopste pakket. Mijn vriendin kon al goed rijden, waardoor ze bij deze rijschool in Amsterdam West alleen wat extra lessen nodig zou hebben. Na de proefles besloten wij om verder te gaan met Rijschool Classic.

Snel geslaagd voor haar rijbewijs

De lessen bij deze rijschool uit Amsterdam West gingen erg goed. Het was in het begin lastig om aan de nieuwe regels te wennen, maar uiteindelijk ging dat goed. De instructeur lette juist extra op deze dingen, want de rest wist zij al. Met de hulp van de instructeur kon ze na 10 uur al afrijden en ze slaagde de eerste keer. Wij vonden Rijschool Classic een goede keuze voor een rijschool in Amsterdam West.

  • Een voordelig tarief
  • Verschillende goedkope pakketten
  • Gratis proefles
  • De juiste aandacht
  • De eerste keer geslaagd
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn