Op zoek naar software urenregistratie personeel?

Shiftbase is een website die software aanbied voor bedrijven voor een in- en uitklok systeem. Veel bedrijven houden de urenregistratie bij in Excel, maar hierbij kan men fouten maken of overzicht verliezen. Daarom is het makkelijker om de gemaakte uren online te registreren. Voor de urenregistratie van personeel kan u verschillende manieren gebruiken om de werktijden te registreren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een formulier, prikklok of mobiele app. De werktijden worden standaard overgenomen van het rooster, dus het kost minder tijd als handmatige registratie. Zo heeft een software voor urenregistratie van personeel vele voordelen. 

Hoe werkt een urenregistratie software?

Er zijn drie verschillende manieren om de uren van uw personeel te kunnen registreren. Dit zijn:

  • Urenregistratieformulier
  • In- en uitklokken
  • Prikklok

Een urenregistratieformulier werkt als volgt. De gewerkte uren worden aan het einde van iedere werkdag handmatig geregistreerd door middel van een urenregistratieformulier. De uren worden standaard van het rooster over genomen, zodat dit proces minder tijd kost. Deze manier wordt vaak gebruikt door bedrijven die eerder in excel de uren noteerden. 

In- en uitklokken kan gedaan worden via het internet, of via een gekoppelde tijdklok voorzien met vingerscan of sleutelhanger, app of desktop applicatie. Hierdoor is het zichtbaar welke werknemers er op het moment aan het werk zijn en wat de actuele personeelskosten bedragen. Dit is de makkelijkste vorm van registratie. 

Pauzes en toeslagen worden automatisch berekend waardoor er minder fouten zitten in het systeem. Er is minder tijd nodig om uren te controleren, en er kan een opmerking worden geplaatst in het systeem over de gewerkte uren. 

Medewerkers kunnen via de software hun eigen overzicht zien van de uren die ze gemaakt hebben. Ze kunnen ook zelf uren boeken op teams en diensten via de app. De registratie kan op de bovenstaande manieren plaatsvinden. Wanneer alle medewerkers de uren zijn geregistreerd, kunnen de uren geaccordeerd worden via de app op PC of laptop, of via de mobiele app. Via deze app kan u ook bepalen vanaf welke locaties er in en uit geklokt kan worden. Dit wordt geregeld via het ip adres, of op geo locatie. Indien u een ip adres instelt, kunnen medewerkers alleen inklokken als ze verbonden zijn met een wifi hotspot. 

Waarom shiftbase?

Onze website is gespecialiseerd in urenregistratie personeel en de software die er bij hoort. Een software heeft veel voordelen, en is een stuk simpeler als handmatig de uren noteren in bijvoorbeeld excel. U maakt minder snel fouten met zo’n software, en het houd rekening met al uw eisen. Zo kan u zelf ook de onregelmatigheidstoeslagen en feestdag toeslagen zelf beheren. Via de software worden de toeslagen automatisch berekend wanneer ingevoerd, dus bespaard u dit zelf veel moeite. 

Zo brengen software voor urenregistratie veel voordelen met zich mee. Het is veel sneller, er worden minder fouten gemaakt en het systeem van urenregistratie is veel simpeler en kost minder werk. Daarom bied Shiftbase de beste urenregistratie software aan voor uw gebruik, via een urenregistratieformulier of via in en uitklokken. Ook worden pauzes en toeslagen automatisch meegerekend. Wacht dus niet langer, en kijk nu verder op onze website voor meer informatie. 

https://www.shiftbase.com/nl/urenregistratie/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn