Opvouwbare tassen bedrukken

Het bedrukken van producten is een taak die u het beste aan ons kunt overlaten. Wij zijn namelijk een bedrijf dat vrijwel elk materiaal kan bedrukken. We hebben een arsenaal aan machines in ons kantoor staan waar we erg trots op zijn. Er komen twee belangrijke dingen kijken om te bepalen welke machine geschikt is. Neem het opvouwbare tassen bedrukken als voorbeeld. Stel, u wilt opvouwbare tassen bedrukken. Of beter gezegd: u laat het opvouwbare tassen bedrukken aan ons over. Dan bekijken we eerst van welk materiaal deze tassen gemaakt zijn. Wij leveren zelf de tassen aan maar het kan natuurlijk zijn dat u hier anders over denkt. Wellicht hebt u een heleboel tassen opgekocht zonder label, logo, kortom: zonder opdruk. U mag ze naar ons opsturen en dan gaan we deze opvouwbare tassen bedrukken voor u. Maar dat is minder gebruikelijk. Over het algemeen kiest u uit onze selectie tassen die vooral qua omvang en kleur van elkaar verschillen. Hopelijk is er voor ieder wat wils en zoals we al zeiden, we staan open voor uw ideeën en wensen. Is het materiaal bekend? Dan kiezen we de printers uit die dit materiaal kunnen bedrukken. U begrijpt vast wel dat een drukmachine voor stof niet metalen producten kan bedrukken en vice versa. Ook de dimensie is belangrijk. Een 2-dimensionaal object zoals een T-shirt of papier en in zekere zin ook deze opvouwbare tassen bedrukken we met andere machines dan bolvormige producten of vierkante 3-dimensionale producten. Nadat we dit hebben gecheckt kan het opvouwbare tassen bedrukken beginnen en zult u snel over uw bestelling kunnen beschikken. We hebben niet slechts een printer of drukmachine van dit type, maar velen zodat het werk snel kan worden afgerond. Daarmee bespaart u flink op tijd want als u dit zelf moet doen, dan moet u het misschien een voor een doen. Tevens bent u dan een of twee werknemers kwijt die opvouwbare tassen moeten bedrukken tijdens werktijd en kost het u erg veel geld om hier speciaal een machine voor te kopen. Daar is geen beginnen aan! U doet er het beste aan om het opvouwbare tassen bedrukken uit te besteden aan een gerenommeerd bedrijf en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Supermarkten opgelet: kom bij ons uw opvouwbare tassen bedrukken

Kijkt u eens op onze website want dan zal het u opvallen dat we niet enkel opvouwbare tassen bedrukken maar diverse producten voor u kunnen bedrukken en kunnen voorzien van allerlei informatie. De sitenaam is: jmpromotions.nl. Bookmark onze website als u klaar bent met rondkijken. U kunt nooit genoeg opvouwbare tassen laten bedrukken of een van de handige producten die u ziet op onze website. Omdat plastieken tasjes niet meer mogen worden meegegeven in winkels zijn veel winkels overgestapt op papieren zakjes. Zeker supermarkten hebben hier een handje van. Natuurlijk kunt u nog steeds plastieken tasjes kopen maar dan bent u wel een dief van uw eigen portemonnee. Tevens doet u daar moeder Aarde niet een plezier mee. Neem daarom in de toekomst zelf uw tas mee naar de winkel zodat u deze tas kunt hergebruiken. U kunt daarom vast een sterkere tas gebruiken dan de plastic soorten. Veel winkels verkopen daarom stoffen tassen. Die zijn veel steviger en hebben een grotere inhoud. Als winkeleigenaar raden we het u aan om deze opvouwbare tassen te bedrukken met contactgegevens van uw winkel. Het is een geweldige en zeer goedkope manier van sluikreclame. Een marketingstunt die opvalt omdat men er dagelijks mee over straat loopt. Deelt u eventueel uw tassen uit aan uw personeel of geef ze weg als u op een jaarbeurs staat. Daarmee zult u de reikwijdte enkel vergroten en een grotere klandizie mee werven. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag de opvouwbare tassen bedrukken? Denkt u dan goed na over wat er op komt te staan. Voor de hand liggende zaken zijn:

  • De bedrijfsnaam en het adres en websitenaam
  • Contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres
  • En/of een pakkende slagzin of het logo van uw bedrijf!

Hebt u hier verder nog vragen over? Schroom dan niet maar klim in de pen

Opvouwbare tassen bedrukken is een gouden idee om mensen tegemoet te komen die op zoek zijn naar een handige boodschappentas. Maar ook u hebt er veel aan omdat het slimme marketing is. Door het opvouwbare tassen bedrukken ontstaat er een win-winsituatie voor zowel u als klant. Vraagt u daarom vandaag nog een offerte aan en stuur uw ideeën naar ons op. Niet alleen kunt u opvouwbare tassen bedrukken bij ons, tevens kunt u reiskussens, kofferlabels, naaisetjes en nog veel meer door ons laten bedrukken. Ook hebben we niet één soort tas die u kunt laten bedrukken. Naast de bekende boodschappentas hebben we ook rugzakjes, sporttassen, koeltasjes en diverse andere type tasjes die u kunt bestellen. Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Bellen kan uiteraard ook altijd of kom bij ons langs in Santpoort-Noord. Naast het maken en leveren van leuke giveaways en relatiegeschenken kunt u tevens complete displays bij ons bestellen voor op de vloer, de toonbank of voor in uw showroom. Deze displays kunt u vullen met uw reclames en aanbiedingen. Altijd handig om dit winkelmateriaal op voorraad te hebben want dit soort handige kassakoopjes zullen uw omzet zeker verhogen. Bestel er eens een bij het bedrukken en probeer het uit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn