Opzoek naar een NTA 8025 keuring woning? Holland Building Maintenance is uw partner!

Bent u opzoek naar een woninginspectie op punten als veiligheid? Dan bent u aan het juiste adres bij Holland Building Maintenance. Wij voeren al jaren NTA 8025 woning keuringen uit. Het is belangrijk, net zoals bij auto’s die jaarlijks gekeurd worden, om regelmatig de veiligheid van uw woning te laten controleren. Hierbij wordt gecontroleerd of uw woning nog in een goede en veilig staat verkeerd. Holland Building Maintenance helpt u hierbij graag verder. Onze gecertificeerde inspecteurs beoordelen of uw woning voldoet aan alle veiligheidseisen. Heeft u specifieke punten die meegenomen mogen worden? Dan nemen wij dit in overleg graag voor u mee tijdens de inspectie. Kies voor veiligheid door een NTA 8025 woning keuring regelmatig te laten uitvoeren bij Holland Building Maintenance!

Wat is een NTA 8025?

Het gaat hierbij om een woningkeuring. Er zijn bepaalde eisen gesteld aan woningen. Vooral als uw woning al een langere tijd bestaat, is het verstandig om te laten controleren of uw woning nog op alle fronten voldoet aan de veiligheidseisen. Een NTA 8025 keuring heeft een uitgebreide inspectie, waarbij alle veiligheidspunten worden meegenomen. Denk aan het controleren van uw gasinstallatie en de brandveiligheid, maar ook legionellapreventie en het beoordelen van een oude CV is mogelijk. Als voordeel kunt u zelf punten laten meenemen tijdens de inspectie. Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt, zodat u precies weet waarop de inspectie uitgevoerd zal worden. Naar aanleiding van de bevindingen stellen wij een rapportage op, waarin allerlei verbetertips zijn opgenomen en wordt beschreven hoe eventuele gevaren aangepakt kunnen worden op een efficiënte en duurzame wijze.

Voordelen NTA 8025 keuring door Holland Building Maintenance

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uw huidige situatie besproken en horen we graag meer details, zoals over de geschiedenis van de woning en welke punten u graag gecontroleerd wilt hebben. Vervolgens gaan wij aan de slag met een deskundige inspectie in het belang van uzelf. Dat is een groot voordeel van ons. Wij zijn niet betrokken bij een bepaalde partij en voeren de NTA 8025 geheel voor uw eigen veiligheid uit. Daarbij hanteren we een flexibel programma, waarbij we eenvoudig extra punten kunnen toevoegen. In het rapportage dat volgt op de inspectie, beschrijven wij uitgebreid de aanbevelingen. Met dit rapport kunt u gelijk aan de slag om de veiligheid van uw woning te verbeteren. U mag vertrouwen op onze onafhankelijke inspecteurs die uw veiligheid voor ogen zien op een realistische wijze. Wij voeren al jaren deze inspecties uit voor onder andere woningbouwcoöperaties, huiseigenaren, makelaars en de Vereniging van Eigenaren. Voldoet uw woning aan alle veiligheidseisen, dan ontvangt u na de keuring het KIWA certificaat van één van onze gecertificeerde inspecteurs.

NTA 8025 bij Holland Building Maintenance:

  • Een uitgebreide veiligheidscontrole van uw woning
  • Uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs
  • Heldere afspraken vooraf en een uitgebreid kennismakingsgesprek 
  • Eigen punten aandragen mogelijk
  • Duidelijk en uitgebreid rapport met verbeterpunten
  • KIWA certificaat als uw woning voldoet aan alle veiligheidseisen

Wilt u graag meer informatie over een NTA 8025 ook wel een woning APK? Neem dan gerust contact met ons op. Ook vertellen wij u meer over de kosten. Bekijk onze website voor meer informatie: nta8025.nl of neem gelijk contact met ons op. Zo werken wij samen aan een veiligere woonomgeving!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn