Paneel verwarming IR

De centrale verwarming begint een beetje zijn grote positie op de Nederlandse markt te verliezen. Natuurlijk zal de cv niet zo maar verdwijnen want niet alleen verwarmt het radiatoren maar zorgt het ook voor het warme water in huis. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat dit de belangrijkste reden is dat uw cv niet zal verdwijnen. Wel kan het zo zijn dat het een stukje kleiner kan worden gemaakt, minder plaats inneemt, uw radiatoren uw huis uit kunnen en u de cv enkel nog nodig gaat hebben voor het warme water dat uit uw kraan komt. Wat is dan het alternatief? Dat is waarom u hier op deze website bent aanbeland: paneel verwarming IR. Wat is nu eigen paneel verwarming? IR staat in ieder geval voor infrarood en is een onzichtbaar type straling dat zich binnen het spectrum van licht bevindt. Niet het kleurenspectrum dus dat betekent dat dit niet zichtbaar is voor de mens. Een positieve werking is dat het echter wel verwarmend werkt. De straling is zelf dus niet warm maar verwarmt de lucht in uw huis gelijkmatig. Er is dus geen reden om de paneel verwarming van IR op de grond te zetten omdat het niet zelf warmte afgeeft zoals bij een radiator. Warme lucht stijgt immers op en dat is de reden dat de meeste verwarmingen laag gepositioneerd zijn. De paneel verwarming van IR kunt u aan uw muur ophangen. Een erg groot voordeel is dat het gewoon op stroom werkt. U hoeft er niet een speciale leverancier voor te vinden want de paneel verwarming van IR kan zelf deze straling aanmaken en verspreiden door de ruimte waar u de paneel verwarming van IR in hebt opgehangen. Het is afhankelijk van de grootte van uw ruimte hoeveel van dit soort paneel verwarming van IR u in uw kamer moet ophangen maar over het algemeen is een al meer dan genoeg. Dat kunt u eventueel door ons laten uitrekenen. Overigens zijn ze er in verschillende soorten en maten dus ook daarin hebt u veel keuze en beweegruimte.

Uw cv vervangen voor paneel verwarming IR

Doordat oudere radiatoren warmte verspreiden is het moeilijk om op bepaalde plekken de warmte goed vast te houden. Ook kan het wat muf gaan ruiken, zeker als u een tijd land geen verwarming aan had staan. Ook dat is allemaal verleden tijd dankzij deze paneel verwarming van IR want het zorgt voor een geweldige evenredige verspreiding. Dat komt mede door de golflengte die over een lange periode niet veel verschuivingen laat zien. Het bevindt zich aan de rode kant van het spectrum en u kunt het een beetje vergelijken met radiogolven of magnetrongolven alleen dan geheel ongevaarlijk voor mensen en dieren. Overigens is het grote voordeel van deze paneel verwarming van IR straling niet eens zo zeer dat het de lucht opwarmt maar vooral de voorwerpen en ook de mensen waar het op schijnt. Het kan dus zo maar zijn dat u na een tijdje al behoorlijk bent opgewarmd dankzij deze paneel verwarming van IR en de stroom uitgeschakeld kan worden. Zo ziet u maar weer dat u ook nog eens flink zult kunnen besparen op diverse rekeningen. Ten eerste op uw waterrekening, er stroomt immers geen waar water meer door buizen in uw huis tenzij voor de wasbak, badkamer en keuken. Ten tweede hoeft dat water niet meer te worden opgewarmd en bespaart u energie in de vorm van stroom. Ook hoeven de paneel verwarming van IR niet de hele dag aan te staan want u zult aldus snel verwarmd worden. U gaat dit dan ook eenvoudig terug verdienen. Het is misschien een aanvankelijke fikse investering maar het laat zich wel erg eenvoudig uitbetalen dankzij deze voordelen. Daarnaast staan paneel verwarming van IR ook nog eens prachtig bij uw interieur en voegen ze echt iets toe doordat u ze in allerlei kleuren en designs kunt kopen. Zo is er voor ieder wat wils en hoeft u ze nadien niet over te verven zoals u dat misschien wel regelmatig met uw radiatoren deed.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Hebben we u enthousiast weten te maken over onze paneel verwarming van IR? We hopen het natuurlijk van harte. Wilt u daarom ons het hemd van het lijf vragen, schroom dan niet maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail met al uw prangende vragen. We doen ons best om zo spoedig mogelijk bij u terug te komen met passende antwoorden. Wilt u graag weten wat paneel verwarming van IR u kan gaan kosten? Dan kunt u bij ons een gratis offerte komen opvragen. Daar hebben we wel wat gegevens voor nodig zoals de hoeveelheid panelen die u wenst, de oppervlaktes van de kamers en natuurlijk het type paneel verwarming van IR die u hebben wilt. We leveren paneel verwarming voor IR namelijk van diverse merken aan zoals van:

  • Infrapower
  • Welltherm
  • Of Leranti

En daarnaast hebben we diverse accessoires zoals thermostaten en plafonpakketten zodat u deze paneel verwarming van IR zelfs aan uw plafond op kunt hangen voor een nog betere verspreiding van infraroodstraling in uw huis. We kunnen geruststellen dat paneel verwarming van IR de toekomst heeft. Het klinkt dan ook nog steeds erg futuristisch en we kunnen het ons goed voorstellen dat u daarom eerst de kat uit de boom kijkt. Dan weet u nu op welke website u wezen moet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn