Promoot je bedrijf met reclame pennen

pennenshopxl - Reclame pennen

Er zijn honderden manieren waarop je je bedrijf kunt promoten. Veel bedrijven proberen om tegenwoordig zo origineel mogelijk te zijn. Op zich is hier natuurlijk niets mis mee. Je wilt graag dat jouw bedrijf bij een zo groot mogelijk publiek bekend is of wordt. Dit betekent echter niet dat de al bekende en veelgebruikte methodes niet meer zullen werken. Denk bijvoorbeeld aan de al veelgebruikte reclame pennen. Het is simpel, maar zeer effectief. Het is dan ook met een reden dat reclame pennen al zo lang een groot succes zijn bij bedrijven die graag promotie willen maken voor zichzelf. Reclame pennen zijn eenvoudig om weg te geven en er zijn een hoop gelegenheden waarbij je ze kunt gebruiken. Mensen zijn daarom ook altijd blij om reclame pennen te ontvangen. Bij Pennenshop XL heb je keuze uit verschillende soorten pennen:

  • Balpen Twisty
  • Perth Balpen
  • Balpen Alabama Hardcolour
  • Stylus Touch Slim

De prijzen van de pennen vind je op de website. Deze is inclusief een kleur bedrukt naar keuze. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de pennen in meerdere kleuren te laten bedrukken. Dit geeft je eenvoudig aan in het bestelproces.

Bestel jouw reclame pennen vandaag nog

Met veel soorten promotiemateriaal moet je er goed over nadenken wanneer je dit materiaal gaat uitdelen en aan wie. Het zijn vaak grotere producten die je niet zomaar meeneemt en vaak ligt de prijs ook dusdanig hoog dat je het niet zomaar aan iedereen wil geven. Met reclame pennen hoef je je daar geen zorgen over te maken. De prijs van de reclame pennen is zeer laag en je kunt zonder enige moeite altijd een aantal pennen bij je hebben. Heeft iemand een pen nodig? Dan kun jij direct promotie maken voor je bedrijf. Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere voordelen van dit promotiemateriaal. Het promoten van je bedrijf doe je natuurlijk met een reden. Je wilt dat meer mensen over jouw product of service horen en dit vervolgens afnemen. Zoiets eenvoudigs als een pen kan hier al voor zorgen. Veel promotiemateriaal wordt weggegooid door de ontvanger, maar een pen is altijd handig. En iedere keer dat ze de pen gebruiken worden ze herinnert aan jouw bedrijf. Dit is dus een hele effectieve manier van marketing. Je kunt de pennen uiteraard combineren met andere promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld een notitieboekje of iets compleet anders als een sleutelhanger. Bij het kiezen van je promotiemateriaal is het belangrijk om effectief en creatief te zijn!

Kies de beste kleur voor jouw reclame pennen

De reclame pennen die je bij de Pennenshop XL kunt bestellen zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt ze laten bedrukken zoals jij dat wilt. Een pen heeft niet zo heel veel oppervlakte, dus is het verstandig om hier goed over na te denken. Wil je het logo van je bedrijf op de pen en bijvoorbeeld je website? Of zet jij de pennen in voor een speciale actie? Dan wil je daar de nadruk opleggen. Reclame pennen laten bedrukken lijkt misschien heel simpel, maar het is toch wel slim om ook hier goed over na te denken. Heb jij je beslissing gemaakt? Dan is he tijd om je bestelling te plaatsen. Kom je daar niet helemaal uit? Neem dan contact op met de medewerkers van de Pennenshop XL. Zij helpen je graag verder. Ook kunnen zij eventuele vragen die je hebt voor je beantwoorden. Na het plaatsen van je bestelling heb je deze binnen zeer korte tijd in huis. Je kunt dus al snel beginnen met het uitdelen van de reclame pennen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn