Ruf briketten van Teswood

Teswood - Ruf brikettenVan harte welkom op de website van Teswood. Wij zijn uw specialist op het gebied van ecologische brandstoffen en verkopen verschillende hoogwaardige producten zoals haardhuid en RUF briketten. RUF-briketten, horen wij u denken, wat zijn dat eigenlijk. Veel mensen gebruiken voor een haard ook klassieke haardhout om te branden. RUF briketten worden in vele gevallen gebruikt als vervanging van regulier haardhout. Ook kunnen RUF briketten worden gebruikt in combinatie met gewoon hout. De RUF briketten die wij bij Teswood verkopen zijn van de beste kwaliteit en bestaan helemaal uit eikenhout. Er zijn twee voordelen verbonden aan het kiezen voor RUF Briketten van Teswood en dat zijn op de eerste plaats dat u met de briketten zorgt voor een zeer schone ontbranding. Het tweede voordeel van het gebruik van briketten van Teswood is dat ze een groot rendement opleveren. De briketten branden lang en goed en dat heeft weer alles te maken met het feit dat de RUF briketten zeer compact zijn. De samenpersing is zeer stevig en dat betekent ook dat u weinig as heeft of, met andere woorden, dat er weinig as ontstaat. Een derde voordeel van de briketten dat wij graag ter sprake brengen is het feit dat u als u gebruik maakt van de RUF briketten er weinig vocht vrij komt. In de regel kunnen wij wel stellen dat hoe droger het hout, hoe beter de ontbranding. De briketten die wij verkopen hebben slechts vijf procent vocht en dat is nog meer reden dat er een snelle ontbranding kan ontstaan. U maakt een mooi en stabiel vuur met deze hoogwaardige briketten van eikenhout. De voordelen op een rijtje:

  • De briketten hebben een zeer nauwe samenpersing
  • De briketten zorgen voor een schone ontbranding
  • De briketten hebben een scherpe prijs kwaliteit verhouding
  • De briketten bestaan uit honderd procent eikenhout
  • De briketten bevatten slechts vijf procent vocht

RUF briketten voor een mooi haardvuur

U wilt graag een mooi haardvuur maken. Haardvuur is leuk en gezellig in uw woning. In de avond met een kop thee voor de haard; wat wilt u nog meer. Het geeft sfeer en gezelligheid. Samen of met het hele gezin lekker naar het knapperende haardvuur kijken. Het is belangrijk dat u daarvoor goed hout gebruikt en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij bieden u ecologische producten en dat betekent dat u een duurzame en milieuvriendelijke aankoop doet met ons hout of RUF briketten. We hebben al een flink aantal voordelen genoemd van de RUF briketten, maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan de aanschaf van RUF briketten die wij graag met u delen zodat u een goede keuze maakt. De briketten van Teswood zijn dus van honderd procent eikenhout en hebben een schone ontbranding en weinig as. Daarnaast nemen de briketten maar heel weinig ruimte in. Ook herkennen we een mooie gloed als het vuur langzaam stopt. Een voordeel van Teswood is dat u de briketten op ieder moment online kunt bestellen via een eenvoudig bestelproces. Het is verstandig om dat online te doen bij ons omdat u dan altijd zeker weet dat u de beste producten in huis haalt voor de beste prijs. Teswood verkoopt naar RUF briketten ook andere zaken zoals Pellets en gedroogd haardhout van verschillende soorten hout. Als u graag per houtsoort meer wilt weten over de kwaliteiten en eigenschappen dan doet u er verstandig aan om onze website eens goed door te lezen. Dat is de beste manier om erachter te komen wat voor hout het beste aansluit op uw wensen. Het hout dat u kiest laat u tevens afhangen van het soort haard dat u in uw woning heeft. Ook kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers als u graag wilt weten wat de beste keuze is. Kies voor RUF briketten of haardhout online bij Teswood en kies voor ecologische en hoogwaardige producten.

Teswood

Wij zijn Teswood en wij zijn trots op het feit dat wij enkel en alleen maar de beste kwaliteit verkopen. Dat heeft er toe geleid dat een trouwe groep klanten aan ons verbonden is en steeds weer bij ons terugkomt om producten bij ons te kopen. Onze klanten kiezen voor haardhout en RUF briketten van de beste kwaliteit. Wij zorgen er altijd voor dat de producten die u bestelt zo snel mogelijk worden geleverd. Alle producten die wij verkopen hebben een certificaat en voldoen aan de hoogste eisen. Omdat wij producten in grote hoeveelheden opkopen, kunnen wij onze klanten mooie en scherpe prijzen bieden. Wij leven niet alleen maar in Nederland, maar in de hele Benelux. Natuurlijk wilt u graag dat u hout op locatie wordt geleverd en dat u niet hoeft te sjouwen met de geleverde pallets. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het hout komt te liggen waar u dat wilt. Mocht u meer willen weten over de kosten voor een bepaalde hoeveelheid hout, dan kunt u natuurlijk ook altijd even een offert aanvragen. Door het aanvragen van een offerte weet u altijd direct wat de kosten zijn die zijn verbonden aan uw bestelling. Een offerte aanvragen is natuurlijk helemaal gratis en verplicht u tot niets! Wij vinden het bij Teswood namelijk belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn en dat is iets waar wij voor zorgen door een goede online service te bieden. Bezoek onze website en bestel uw hout!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn