Schakel een verpakkingsbedrijf in

Op mijn werk vinden we persoonlijk contact belangrijk. Dat betekent dat we elke morgen standaard beginnen met een vragenrondje. Iedereen vertelt hoe het met hem gaat en waar hij tegenaan loopt. Dit mag gaan over het werk maar kan ook gaan over het persoonlijke leven. Mijn collega’s ken ik dan ook heel goed en dit maakt het werk heel gezellig. Met de klanten is er ook altijd persoonlijk contact. We weten wat er in speelt het leven van onze klanten, dit maakt het samenwerken heel gemakkelijk. Als beloning voor die fijne samenwerking geven we onze trouwe klanten graag relatiegeschenken. Maar dit allemaal verpakken en versturen is veel werk. Daar kom ik zelf niet aan toe en mijn collega’s ook niet. Dit was dus een probleem voor ons maar gelukkig hebben we hier een verpakkingsbedrijf voor ingeschakeld. Flexwerf heeft alle relatiegeschenken voor ons ingepakt en naar onze trouwe klanten verstuurd. Het was super fijn dat dit snel en moeiteloos geregeld kon worden. En onze klanten vonden de geschenken geweldig.

Relatiegeschenken verwerken door een verpakkingsbedrijf

Het allemaal alleen doen dat gaat niet. We moeten ook nog ons eigen werk doen en dan kunnen we dit soort extra werk er echt niet bij hebben. Het is dan heel fijn als je hier een verpakkingsbedrijf voor kan inschakelen. Hierdoor weten we zeker dat iedereen zijn pakket netjes en op tijd ontvangt. Aangezien we bekend staan als een bedrijf waarbij persoonlijk contact centraal staat kan een relatiegeschenk natuurlijk niet ontbreken. Onze klanten waarderen dit soort uitingen enorm en de trouwe klanten blijven dan ook bij ons terugkomen. De klanten die tevreden zijn verspreiden deze boodschap dan weer voor ons. Doordat onze klanten reclame voor ons maken blijven we ook nieuwe klanten krijgen. Ons bedrijf blijft maar doorgroeien en we doen niets aan reclame. Dat is toch geweldig.

Verstuur je geschenken

Ik ben heel blij dat ik werkzaam ben bij dit bedrijf. Persoonlijk contact is essentieel en voor ons heel normaal. Mijn collega’s ken ik door en door en mijn collega’s zie ik dan ook meer als vrienden dan als mijn collega’s. Er heerst een fijne en gezellige sfeer en ik heb het er onwijs naar mijn zin. De manier waarop we met elkaar omgaan is ook hoe we met onze klanten omgaan. Relatiegeschenken zijn dan ook heel normaal voor ons. We schakelen hier een verpakkingsbedrijf voor in omdat:  

  • Deze de relatiegeschenk snel en moeiteloos voor ons verpakking
  • De verpakking worden dan ook nog eens voor ons verstuurd
  • Relatiegeschenken zijn onderdeel van ons bedrijfscultuur
  • We hebben zelf geen tijd om alles in te pakken
  • Het is belangrijk dat de geschenken professioneel worden ingepakt
  • Voor het vervoer is het beter als het netjes is ingepakt
  • Het verpakkingsbedrijf verpakt snel en eenvoudig

Op mijn werk is persoonlijk contact onderdeel van de bedrijfscultuur. Op deze manier gaan we als collega’s met elkaar om maar dit is ook hoe we met de klanten omgaan. We weten wat er in elkaars leven speelt. Voor mijn werk was ik dan ook op zoek naar een manier om verschillende relatiegeschenken in te pakken. Het lukt me niet om dit zelf te doen en een van mijn collega’s kan ik dit ook niet laten doen. Want dan komen we niet toe aan ons eigen werk. Persoonlijk contact met onze klanten is heel belangrijk en relatiegeschenken zijn hier een onderdeel van. Ik was dus op zoek een andere oplossing. Ik kwam toen in contact met flexwerk, dit verpakkingsbedrijf heeft ons geweldig geholpen. Alle relatiegeschenken zijn op tijd verpakt en verstuurd naar onze klanten. Wil je meer weten over dit verpakkingsbedrijf: flexwerf.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn