Siat producten

Contimeta - SiatWelkom op de website van Contimeta! Wij zijn een familiebedrijf pur sang! Onze wortels liggen in de dertiger jaren, want ja; zo ver gaat onze geschiedenis terug. Als bedrijf hebben wij ons volledig toegelegd op verpakkingen, verpakkingstechnieken en machineproducten. Wij werken met een zeer trouwe en kundige groep aan werknemers en beperken onze diensten niet enkel tot Nederland maar doen ook zaken in Duitsland, Zweden alsmede de gehele Benelux! Door de jaren heen hebben wij onze diensten aangescherpt en steeds meer geleerd over de producten die wij aanbieden. Wij bieden onze klanten een waanzinnig aanbod. Een van onze huismerken is Siat. Dit is zogezegd een van onze parade paardjes. Wij staan achter alle producten van Siat die wij aanbieden omdat wij ons assortiment ook met de grootste zorg hebben samengesteld. Contimeta denkt met al haar klanten mee over de beste oplossingen zoals verpakken, insnoeren, sluitingen en palletiseren. Wij beschikken over een uitgebreide opslag met verschillende machines en daarom leveren wij onze oplossingen niet alleen maar op maat, maar ook ontzettend snel. Het is heel erg belangrijk voor bedrijven om er op te kunnen rekenen dat machines snel worden geleverd. Wanneer u namelijk besluit om over te gaan op de aanschaf van een product, dan is het wel zo belangrijk om er meteen mee aan de slag te kunnen. Contimeta is er voor u. Reken op onze betrouwbare diensten. Van Siat bieden wij verschillende soorten dozensluiters en machines voor verpakkingen. Kies voor de producten en oplossingen van Contimeta en kies voor:

  • Een groot aanbod aan verpakkingsoplossingen
  • Zeer snelle leveringen van de gekozen machines
  • Altijd advies dat is toegespitst op uw vraag
  • Een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding
  • Leveringen in de hele Benelux, Duitsland en Zweden

Siat oplossingen van Contimeta

Siat oplossingen en producten van Contimeta zijn van de beste kwaliteit. Heeft u niet eerder gehoord van Siat dan laten wij u graag met dit geweldige merk kennis maken. Siat is namelijk een Italiaans merk. Het merk biedt diverse oplossingen waarbij het helemaal is gericht op verpakkingen. Siat bestaat sinds 1972 en heeft een bijzondere groei doorgemaakt waar wij ons in brede zin als bedrijf in herkennen. Ook Contimeta streeft namelijk naar een groei en ontwikkeling die steeds verder doorgaat, en waarbij wij alle nieuwe mogelijkheden aangrijpen om technieken aan te scherpen en nog betere oplossingen te bieden. Zoekt u naar dozensluiters? Dan loont het wel degelijk de moeite om eens te kijken naar de oplossingen van Siat! Siat biedt een weelde aan mogelijkheden. Zij heeft een aanbod van een dusdanige variëteit van machines dat de mate van toespitsing op uw behoefte zeer hoog is. Wat voor machines van Siat kunt u allemaal aanschaffen? Dat zijn er nogal wat. Laten we u een paar voorbeelden geven. Mocht u daarna nog meer willen weten over het aanbod, dan staat het u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen. Wij bespreken dan graag verder met u wat de mogelijkheden zijn! Machines van Siat zijn de eerder vermelde dozensluiters, alsmede de opzetters, palletisers en de zogenaamde krimpmachines. De machines van dit merk dragen bij aan een snellere opslagcapaciteit en zorgen er in de meeste gevallen ook voor dat er minder ruimte nodig is.

Processen versnellen

De bedoeling van verpakkingen en de processen van verpakken is dat u er voor zorgt dat het proces past bij uw product. Het versnellen van de processen van uw bedrijf levert u tijd en dus geld op. Door te investeren in de machines van Siat of een van onze andere hoogwaardige merken maakt u de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u de goede keuze maakt en denken altijd met u mee. Wij delen onze kennis van vele jaren namelijk graag met onze klanten en dat heeft ons een groep klanten opgeleverd die graag bij ons terugkomen omdat ze weten dat wij de beste oplossingen op maat bieden. Omdat wij al zo ontzettend veel ervaring hebben, kunnen wij in een kort gesprek al veel zien en bepalen welke machines wel en welke machines zich niet lenen voor het verpakken van uw product. Wij denken met andere woorden met u mee over de beste investering voor u. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen maar met A merken zoals Siat. Daarenboven geven wij u ook nog eens drie jaar garantie op alle producten die wij te bieden hebben. Dat kunnen wij met een gerust hart doen omdat wij voor de volle honderd procent achter onze producten staan! Siat biedt haar oplossingen aan in België, Nederland en Luxemburg. U kunt zowel machines als onderdelen aanschaffen! Het verpakken van producten dient op de juiste wijze te gebeuren. Het verpakken van producten kunt u laten doen en het verpakken automatiseren is iets wat steeds belangrijker wordt. U dient uw concurrentie de baas te blijven en dat staat allemaal in verbinding tot verpakken en het verpakken van producten op de juiste manier. Wij denken graag met u mee over verpakkingen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben en heeft u een specifieke vraag over onze diensten, dan kunt u even bellen of bericht sturen. Wij staan u altijd zo snel mogelijk te woord! Bekijk ons assortiment op uw gemak. De beste verpakkingstechnieken die er zijn vindt u hier. Dat is waar u op kunt rekenen en waar al vele mensen voor u op konden rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn