Snel je sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je met je auto in een ongeluk terecht komt, dan is de kans groot dat deze auto total loss wordt verklaard. Dat betekent zoiets als dat er eigenlijk niets meer gered kan worden. Dus het zou dan veel te veel geld kosten om reparaties te laten uitvoeren. Er is ook niet veel voor nodig om een auto total loss te laten verklaren. Dus een flinke botsing of een date met de vangrail is vaak al genoeg. Dan moet je dus een nieuwe auto kopen, maar de vraag is dan wat je doet met je sloopauto. Je kunt er natuurlijk het beste voor kiezen om de sloopauto te verkopen. Dat doe je het makkelijkste via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Via deze dienst kun je namelijk heel makkelijk je sloopauto verkopen door deze online via de website aan te bieden. Een sloopauto is iets dat in de weg staat. Je hebt er niets aan en je kunt er niets meer mee. Als je een sloopauto gaat verkopen, dan zal deze natuurlijk ook niet heel veel geld opleveren. Dat is jammer, maar het is nu eenmaal een auto die rijp is voor de sloop. Dus het is niet meer dan logisch dat je hier geen duizenden euro’s voor kunt vragen. Dat is al lastig al je te maken hebt met een intacte auto die je wilt verkopen. Dus het is ook vooral een kwestie van gewoon zo snel mogelijk van je auto af zien te komen. Als er dus een instantie is als de Nationale Sloopauto ophaaldienst die de auto op komt halen, dan is dat uiteraard erg prettig. Helemaal aangezien je in principe wordt betaald voor het verwijderen van je sloopauto van je oprit. Technisch gezien krijg je voor je sloopauto een bedrag uitbetaald, maar omdat de kapotte auto niet veel meer is dan een doorn in je oog, voelt het alsof jij wordt betaald voor een dienst die de Nationale Sloopauto Ophaaldienst levert. Daar komt bij dat deze ophaaldienst ook al het papierwerk voor je overneemt. Dus je bent meteen ook echt helemaal verlost van je sloopauto. Dat maakt een sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst juist zo comfortabel, want het kost je geen enkele moeite en je bent direct helemaal klaar. Het enige dat jij even moet doen is naar de site surfen en je auto aanmelden voor de ophaaldienst. Hoe je dat precies doet lees je hieronder.

Je sloopauto verkopen via 1 telefoontje

Als je je sloopauto wilt verkopen, dan kun je dat regelen via 1 telefoontje. Op de site van sloopautoverkopen.com vind je het telefoonnummer van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Deze kun je dus opbellen om je auto aan te melden. De ophaaldienst komt dan bij je lang op een moment dat het jou uitkomt om de auto op te halen. Je krijgt vervolgens direct uitbetaald en je ontvangt uiteraard ook een vrijwaringsbewijs. Je bent dus in 1 klap verlost van je auto. 

Kijk snel op de site en ontdek de voordelen

Als je je sloopauto gaat verkopen via deze ophaaldienst, dan profiteer je van vele voordelen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Ophaaldienst is actief in heel Nederland
  • Ontvang direct RdW vrijwaringsbewijs
  • Auto wordt voor je afgemeld bij de belastingdienst

https://www.sloopautoverkopen.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn