Supersnel surfen met glasvezel internet

Fiber.gakijken - Glasvezel internetHebt u ooit nagedacht over de aanschaf van glasvezel internet? Hoewel het misschien niet direct voor de hand ligt en het wellicht een grote investering lijkt, zijn de voordelen van glasvezel internet toch van zodanige omvang dat het toch wel degelijk het overwegen waard is. Niets is namelijk sneller dan glasvezel internet. Bent u de eigenaar van een bedrijf of heeft u een baan in het bedrijfsleven? Dan weet u zeker als geen ander dat tijd geld is. Snelle communicatie is daarom absoluut geen overbodige luxe. Sterker nog, snelle communicatie is een must geworden. Dat is al helemaal het geval nu internet het meest vooraanstaande communicatiemiddel is waarmee iedereen overal ter wereld in een mum van tijd te bereiken is. Kortom, een snelle internetverbinding is eigenlijk al een vereiste geworden binnen een succesvolle bedrijfsvoering. Bij een normale internetverbinding merk je al snel op dat de up- en download snelheden als de bliksem tegen hun limiet aan lopen. Daar zult u echter met glasvezel internet geen last meer van hebben. Met glasvezel internet gaat uploaden even rap als downloaden. Bovendien is het zelfs nog mogelijk om uw internet te upgraden naar snelheden van 100, 500 of zelfs 1000 Mbit/s. Voor zakelijk glasvezel internet kunt u het beste terecht bij DSD Business Internet. Daarbij weten wij als geen ander dat de betrouwbaarheid van uw internetverbinding minstens van even groot belang is als de snelheid. Niets is zo vervelend als haperend internet, laat staan een verbinding die het soms helemaal laat afweten. Dit soort problemen zijn eigenlijk onacceptabel. Gelukkig hoeft u zich met glasvezel internet hier geen zorgen om te maken, want een glasvezel netwerk levert de meest stabiele internetverbinding die er te krijgen is. Uit een onderzoek van de consumentenbond in 2015 is gebleken dat mensen met een glasvezelabonnement aanzienlijk minder last hadden van storingen dan mensen met een verbinding via de kabel. Om kort te gaan: glasvezel internet heeft eigenlijk uitsluitend voordelen. Om deze allemaal nog even op een rijtje te zetten:

  • supersnel internet
  • constante kwaliteit, ook bij aansluiting van meerdere apparaten
  • uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
  • een open glasvezelnetwerk met vrije keuze voor een provider

Glasvezel internet beschikbaar op steeds meer plekken in Nederland

Nu denkt u misschien dat glasvezel internet voorbehouden is aan drukke locaties waar de grote bedrijven zitten. Niets is echter minder waar, want voor snel glasvezel internet hoeft u echt niet op een A-locatie te zitten. De aanleg van glasvezel internet vordert namelijk spoedig door het hele land. Er zijn vele kleine en grootschalige projecten gaande met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezel netwerken. Voor bedrijfsmatige oplossingen op het gebied van internet levert DSD automatisering B.V. een levert een breed scala aan bedrijfsmatige oplossingen op het gebied van internet onder de handelsnaam DSD Business Internet. Een van de grote spelers op het gebied van glasvezel internet is KPN glasvezel. Al sinds het begin van het bestaan de telefonie is KPN de absolute markleider op dit gebied. De ontwikkeling van telefonie producten hangt nauw samen met de intrede van het glasvezel netwerk. Daarom kunt u als bedrijf zeker bij KPN goed terecht voor zakelijk glasvezel internet. Bij DSD Business Internet vinden wij het belangrijk dat u de beste oplossing vindt voor glasvezel internet op uw locatie. Om die reden staan wij in contact alle belangrijke providers op het gebied van glasvezel internet die er op dit moment toe doen.

Doe nu de postcodecheck voor glasvezel op uw adres

Is na al deze informatie uw interesse gewekt voor een zakelijke glasvezel verbinding? Meldt u dan nu aan via de website voor een geheel vrijblijvend glasvezel onderzoek. Bij DSD Business Internet kunt u zonder ergens aan vast te zitten laten onderzoeken wat de beste oplossing is voor uw situatie met betrekking tot glasvezel internet. Omdat DSD Business Internet verbindingen levert via de glasvezelnetwerken van landelijke spelers zoals KPN Wholesale, ReggeDSD Business Internet, EuroDSD Business Internet, Tele2, Unet en Ziggo zakelijk hebben wij het overzicht over al deze netwerken. Daarom en kunnen wij nauwkeurig voor u uitzoeken wat voor verbinding in uw geval het beste zal werken. De beschikbaarheid van glasvezel is namelijk sterk afhankelijk van uw locatie. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier zo volledig mogelijk invullen, want hoe nauwkeuriger wij uw situatie in kaart kunnen brengen, hoe beter wij advies op maat kunnen geven. Op basis van uw gegevens starten wij een onderzoek wat vervolgens wordt verwerkt tot een even vrijblijvend voorstel. Dit formulier vindt u op https://fiber.gakijken.nl. DSD Business Internet kijkt overigens niet alleen naar de beschikbaarheid van de reeds bestaande glasvezel netwerken, maar houdt zich ook bezig met glasvezel projecten. DSD Business Internet neemt deel aan diverse projecten, verspreid door heel Nederland. Deze projecten zijn vaak lokale of regionale initiatieven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Door mensen met elkaar in contact te brengen en op deze manier de vraag te bundelen en te concentreren binnen de regio bestaat in de meeste gevallen de mogelijkheid om aansluitingen ver onder de gebruikelijke marktprijs te realiseren. Een aantal voorbeelden van deze projecten zijn:

  • Citynet Amsterdam
  • Glasvezel Eindhoven
  • Breedband Helmond
  • Breedband Deurne

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze projecten, kijk dan vooral op de website. Hier treft u nadere informatie over deze projecten aan. Daarnaast kunt u als u meer wilt weten over nieuwe projecten op het gebied van zakelijk glasvezel ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn