Tampondruk

vkprint - tampondrukZoekt u een bedrijf dat voor u oneffen oppervlaktes kan bedrukken? Hebt u bijvoorbeeld veel ronde relatiegeschenken zoals pennen en paraplu’s of wilt u graag ballen van een opdruk voorzien? Kiest u dan voor tampondruk van vkprint.nl. Ons bedrijf is gespecialiseerd in vele druktechnieken waaronder de tampondruk. In deze tekst willen we graag de tampondruk onder de aandacht brengen. Het is een indirecte drukmethode waarmee u zich als het ware in bochten kunt wringen. Daarmee bedoelen we aan te geven dat u alle voorwerpen met oneffen oppervlaktes, bochten, scherpe hoeken en ga zo maar door kunt laten bedrukken met de tampondruk. Normaal gesproken werkt zeefdruk afdoende. Zeker bij platte tweedimensionale producten zoals papier maar ook T-shirts die u van een logo wilt voorzien. Bij een pen of beker gaat dit niet op. Dan hebt u andere stempels nodig die vele malen flexibeler zijn dan de zeefdrukmethode. Tampondruk is hierop uw antwoord. In een vlakke plaat worden inkepingen gemaakt met de tekst, logo of wat u dan ook wenst te drukken. Hier wordt inkt ingegoten en er wordt dan een stempel van zeer elastisch siliconenrubber ingestopt. De stempel is vervolgens in staat om al uw gewenste producten te voorzien van wat voor informatie dan ook. Er komen veel bedrijven bij ons die hun relatiegeschenken door ons laten maken met behulp van deze handige druk. Klinkt u dit ook als muziek in uw oren en bent u al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat beschikt over een tampondruk? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Naast tampondruk kunnen we ook de volgende drukmethodes toepassen:

  • Vlakzeefdruk
  • Rondzeefdruk
  • Textieldruk
  • Blinddruk
  • En transferdruk

Neemt u contact met ons op als u hier graag wat meer over wilt weten. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Kunt u hier niet langer op wachten? Schrijf ons dan een e-mail met daarin al uw prangende vragen over de tampondruk. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Wilt u niet meteen een bestelling maken maar eerst weten wat voor vlees u in de kuip hebt liggen? Dat is geen probleem, u mag een vrijblijvende offerte aanvragen.

Etiketten drukken dankzij onze tampondruk

Tampondruk is een zeer elastische methode voor het bedrukken van al uw relatiegeschenken. Dat komt omdat siliconenrubber elastisch is en zich daardoor kunnen aanpassen aan ieder te bedrukken object. Hierdoor wordt het mogelijk ook een oneffen oppervlak te bedrukken. Er kan ook worden gekozen welke hardheid, vorm en grootte de tampon krijgt. Dit heeft een directe relatie met het te bedrukken oppervlak. De tampon is in dit geval de siliconenrubber stempel, dat even voor de duidelijkheid. Dat is in het kort hoe deze drukvorm werkt. Wilt u misschien de tampondruk in actie zien? U kunt bij ons langskomen, uiteraard op afspraak, en dan leiden we u graag rond door onze werkplaats waar u allerlei interessante machines kunt zien. De tampondruk is erg geschikt voor oneffen materiaal en dat is vaak het geval bij relatiegeschenken. Het belang van zulke cadeautjes is enorm. Na een vergadering kunt u bijvoorbeeld bedrukte pennen of usb-sticks uitdelen aan zakenpartners of potentiële klanten. Maar ook tijdens jaarbeurzen misstaat het niet als bedrijf om kleine presentjes uit te delen met daarop uw slagzin, logo en/of contactgegevens. Des te origineler, des te groter de kans dat bezoekers van de beurs u zullen herinneren. Een goed ontworpen logo of grappige slagzin kan daartoe bijdragen. Deelt u geen producten uit die een korte levensduur hebben zoals ballonnen of etenswaar. Natuurlijk kan het geen kwaad om iets aan kinderen te geven maar denkt u hier van te voren goed over na. Bespreek het met de marketingafdeling en kom met ontwerpen naar ons toe. Eventueel kunnen we u van advies voorzien. We hebben erg veel ervaring met drukken zoals met de tampondruk maar ook in het ontwerp van logo’s. Er zijn immers heel wat bedrijven u voorgegaan!

Ook andere type druk kunnen we voor u uitvoeren

Waarom zou u voor VK Print kiezen en niet voor een ander bedrijf? Als we zo vrij mogen zijn even te pochen: we bestaan al meer dan 20 jaar en hebben daardoor erg veel ervaring opgebouwd. We kunnen direct inspelen op de behoeftes die bij u leven. We hebben diverse drukmethodes en apparatuur zodat u niet lang hoeft te wachten als u een bestelling hebt gemaakt. Of het nu gaat om tampondruk of een zeefdruk, we kunnen het allemaal in een handomdraai voor u regelen terwijl u geen dief van uw eigen portemonnee bent. Deze kosten zullen bij andere bedrijven snel oplopen. Terwijl een grotere bestelling bij ons resulteert in een relatief lager bedrag. Dus tel uit uw winst en kies voor ons als u behoefte hebt aan tampondruk. Bekijkt u rustig eens onze portfolio als u nog even de kat uit de boom wilt kijken. U ziet er vele foto’s van reeds afgeronde projecten. Zowel tampondruk als andere type druk worden er uitgelicht. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Dan kunt u onder het kopje “nieuws” kijken. Tampondruk is een goede oplossing als u niet op zoek bent naar bedrukt papier of shirts, maar naar bedrukte pennen, ballen en ga zo maar door. Elk hoekje van het artikel zal dankzij deze druk kunnen worden bedrukt. We hopen snel iets van u te horen. En wederom: als u langs wilt komen, maak dan een afspraak van te voren. Dan zien we u snel in Harfsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn