Trouwringen uitkiezen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan zit je waarschijnlijk midden in een drukke periode van voorbereiding. Een van de zaken die je dan moet gaan regelen, is het uitzoeken van de trouwringen. Dit is om verschillende redenen een belangrijke stap. Ten eerste omdat het elkaar omschuiven van de ringen vaak het grote moment van een bruiloft is, je bezegelt hiermee als het ware jullie liefde voor elkaar en de belofte die je elkaar hebt gedaan. Dat is natuurlijk niet zomaar iets. Daarnaast is het ook belangrijk omdat jullie trouwringen jullie leven lang het symbool blijven van jullie huwelijk. Het moeten dus wel sieraden zijn waar jullie over een aantal jaren ook nog met plezier naar kijken, je moet er eigenlijk je hele leven mee vooruit. Dit is echt belangrijk om in je achterhoofd te houden als je ze gaat uitzoeken. Denk niet alleen aan wat je nu mooi vindt en wat nu goed bij je past, maar denk ook vooruit aan later. Zul je dan nog steeds hetzelfde ontwerp mooi vinden en kijk je er nog steeds met plezier naar? Trouwringen uitzoeken is dus niet iets wat je zomaar even tussen neus en lippen door doet, het is echt belangrijk om hier je tijd voor te nemen, zodat jullie tot een goede beslissing komen.

Duurzame trouwringen

Trouwringen zijn dus een symbool van liefde, van een verbondenheid aan elkaar. Deze ring dragen staat voor jullie dus voor iets positiefs. Dan zou het natuurlijk vervelend zijn als dat voor de makers ervan heel anders is. Waarschijnlijk hebben jullie wel eens gehoord van bloeddiamanten, waarbij de diamanten verkocht worden om oorlogen of terreurorganisaties mee te financieren. Het zou natuurlijk heel erg vervelend zijn als dat het geval was met de diamantjes in jouw trouwring, dat geeft toch een flinke smet op de mooie symbolische betekenis ervan. Datzelfde geldt voor de winning van het goud wat in jullie trouwringen verwerkt is. Hierbij gaat het vaak niet om financiering van geweld, maar wel om slechte arbeidsomstandigheden en milieuomstandigheden. Vaak gebeurt goudwinning niet echt op een milieuvriendelijke manier en worden de mijnwerkers niet naar behoren behandeld en betaald. Willen jullie graag een eerlijk product dragen, dat geen smet brengt op de symbolische betekenis van de trouwring, dan is het goed om bij aankoop van jullie trouwringen dus na te gaan dat het hierbij gaat om duurzaam goud en om eerlijke diamanten. Zo blijven jullie ringen een stralende herinnering aan een prachtige dag en jullie liefdesverbond.

De pluspunten van Juwelier De Tijd

Waar kun je nu terecht voor eerlijke gouden trouwringen, waar geen bloeddiamanten inzitten? Juwelier De Tijd is daarvoor het juiste adres. Zij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemer erg belangrijk en willen jullie echt de beste en eerlijkste juwelen verkopen. Dit alleen is al een goede reden om juist voor hen te kiezen, maar er zijn meer redenen te noemen:

  • je kunt bij hen kiezen uit duizenden verschillende modellen
  • voldoen de modellen niet aan jouw wensen, dan kun je ook custom made ringen laten ontwerpen
  • je kunt gratis de ringen laten graveren
  • ieder jaar kun je gebruik maken van een gratis professionele reiniging en controle van de zetting
  • bij de meeste trouwringen krijg je bij hen maatgarantie
  • je krijgt altijd gratis drie jaar verzekering tegen diefstal
  • op de fabricage en het materiaal krijg je levenslang garantie

Je hebt bij Juwelier De Tijd dus niet alleen een heel ruime keuze, je krijgt ook echt kwaliteit en service. Met andere woorden, zoeken jullie nog een goede juwelier voor de aanschaf van jullie trouwringen, dan moet je dus zeker eens bij De Tijd kijken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn