Uit eten in Vlaardingen, een unieke ervaring

Soms wil je gewoon een unieke ervaring. Een keer geen Italiaans eten, een keer niet kiezen voor die tent waar je elke keer al uit eten gaat met je vriendin. Toen ik besloot om mijn vriendin ten huwelijk te vragen, wist ik dat ik een goed plan op moest zetten. We hebben een speciale relatie. We kiezen vaak voor gekke dingen en vreemde locaties omdat we het spannend willen houden. Geen sleur, geen vast ritme en elkaar kunnen verrassen op de gekste momenten. Het is een soort sport geworden bijna, waarbij we elke keer iets meer ons best doen om iets leuks te verzinnen. Daarom koos ik voor uit eten in Vlaardingen in de Watertoren voor het huwelijksaanzoek. Ruim twee uur rijden, dus direct een hotelovernachting erbij en uiteraard op zoek naar geschikte verlovingsringen, die gelukkig makkelijk te vinden waren. Ik wist niet of uit eten in Vlaardingen populair was of niet, dus ik besloot direct een reservering te maken (contactgegevens staan op de website: https://watertoren-vlaardingen.nl/uit-eten-vlaardingen/). Voor de zekerheid liet ik ook maar direct weten dat het ging om het doen van een huwelijksaanzoek en dat de tafel daar op uitgezocht moest worden. Allemaal geen enkel probleem, het werd direct voor me geregeld. Uit eten in Vlaardingen check, ringen check, nu nog mijn vriendin mee zien te lokken.

Uit eten in Vlaardingen en het huwelijksaanzoek

Ik besloot mijn vriendin gewoon helemaal niets te vertellen. Ik zei alleen dat ze nette kleren aan moest trekken en dat we in de richting van Rotterdam zouden vertrekken. Natuurlijk was ze nieuwsgierig, maar ze weet net zo goed als ik dat ik niets loslaat wanneer ik zeg dat ik een verrassing heb. Ze trok haar kleren aan en nam plaats in de auto. De reis was wat gespannen, daarom vertelde ik haar halverwege al dat uit eten in Vlaardingen het plan was. Ze reageerde verrast en wilde direct weten wat de keuken was en de reis werd ineens een stuk minder gespannen. Ik parkeerde de auto in de buurt (tussen de Watertoren en het hotel in dat ik geboekt had) en nam mijn vriendin mee richting de Watertoren. Uit eten in Vlaardingen is een echte aanrader moet ik zeggen, de Franse keuken was verbluffend lekker. Het hotel was minstens zo goed, al heeft dat er ook mee te maken dat mijn vriendin ja zei op het huwelijksaanzoek. Alle aanwezigen applaudisseerden, blijkbaar had iedereen gedacht dat ze nee zou zeggen…

Een echte aanrader

Uit eten in Vlaardingen is een echte aanrader. Het is geen voor de hand liggende keuze voor mensen die op wat grotere afstand wonen, maar de reis wordt beloond:

  • Geweldig uitzicht;
  • Goed eten;
  • Ambiance.

Nu is het alleen zo dat uit eten in Vlaardingen van onze lijst afgestreept moest worden omdat we geen dingen twee keer willen doen. Maar het uit eten in Vlaardingen is ons zo goed bevallen dat we besloten hebben om voor het eerst een uitzondering te maken en een traditie op te zetten rond het uit eten gaan in deze omgeving. We hebben genoten, mijn vriendin had het aanzoek niet aan zien komen dus ik ben al lang blij met het resultaat van mijn spontane actie. Nu is het tijd om aan het werkte gaan met het plannen van de bruiloft en alles wat daar nog bij komt kijken. Een flinke klus wanneer je ook bij je vrienden bekendstaat om het feit dat er altijd iets unieks gebeurt en we niet doen wat andere mensen gedaan hebben. Een echte uitdaging dus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn