Verbeter uw taalkennis met deze taalcursus Frans

Woont u in Haarlem en omstreken en wilt u graag uw kennis van de Franse taal bijspijkeren? U hebt het wellicht ooit op de middelbare school geleerd maar die kennis bent u kwijt. Enkel de basis is u bijgebleven en u gaat nauwelijks naar Frankrijk toe om uw kennis bij te werken. Dan kan een taalcursus Frans wonderen doen. misschien wilt u een zomerhuisje kopen aan de Rivièra of elders in dit magnifieke land. Het is heerlijk rentenieren en om er van een welverdiend pensioen te genieten. Eigenlijk hebt u geen reden nodig om in Frankrijk te zijn. Wat u dan vast en zeker wel zoekt is een taalcursus Frans en dat is waar wij om de hoek kijken. Want op lefrancaissuremesure.nl kunt u een taalcursus Frans volgen om op uw niveau en op uw snelheid te taal beter te leren, op te halen en/of te verbeteren. Maar niet alleen kunnen we voor particulieren erg veel betekenen, we helpen ook ondernemingen die zich in Frankrijk of een ander Franstalig land willen vestigen of die met Franse ondernemingen in zee willen gaan. als manager maar ook als vertegenwoordiger komt een taalcursus Frans vast en zeker als geroepen. Omdat ons centrum zich in Haarlem en dus in het hart van de Randstad bevindt, kunnen we vele particulieren en bedrijven van dienst zijn. U krijgt te maken met een “native speaker”, iemand die de taal leerde toen ze opgroeide in Frankrijk en heeft later in haar leven Nederlands geleerd. Ze geeft naast deze taalcursus Frans ook advies over de Franse taal en de cultuur aan bedrijven, de overheid en particulieren.

De taalcursus Frans kan individueel en in groepjes gegeven worden

Dankzij een taalcursus Frans kunt u het land ingaan en een fatsoenlijk gesprek voeren met de mensen daar. Als particulier kunt u vragen naar de weg, naar de winkel en vrienden maken door te vragen hoe het met hen gaat. is het niet prettig om de mensen in het dorp een beetje te leren kennen als u daar een zomerhuisje hebt gekocht? Voor particulieren en voor bedrijven bieden we een keur aan mogelijkheden aan. Er bestaat daarom ook niet zoiets als een enkele taalcursus Frans, maar een pakket dat geheel voor u op maat is gesneden. Denk aan:

  • Een pakket bestaande uit een individuele les of juist in groepjes met maximaal 8 deelnemers,
  • Extra bijles voor diegene die wel wat ondersteuning kan gebruiken,
  • Aparte examentrainingen zodat iedereen in een keer voor de taalcursus Frans zal slagen,
  • We bieden ook interessante themacursussen aan,
  • en ze kan ten slotte voor u optreden als tolk tijdens een belangrijk overleg. Erg handig als u de taalcursus Frans nog niet hebt afgemaakt maar wel moet overleggen met belangrijke Franse investeerders.

Hebt u een boek geschreven en wilt u dat ook in de Franstalige gebieden zoals Wallonië, Ivoorkust of in de overzeese gebieden dan wel in Frankrijk zelf laten uitbrengen? Dan staat deze docent ook als vertaalster voor u klaar.

Voor particulieren en voor bedrijven staan we voor u klaar

Vele opdrachtgevers zijn u al voorgegaan, kijkt u maar eens naar de uitvoerige lijst van bedrijven op de website. Bent u benieuwd of uw gewenste taalcursus Frans ook mogelijk is? Neem dan eens contact op door uw wensen naar haar te mailen. Op de site vindt u naast het bezoekadres, haar telefoonnummer en e-mailadres ook een online contactformulier. En kom ten slotte eens terug want ze post regelmatig interessante verhalen in blogvorm over Frankrijk en de Franse taal. Vergeet dus niet om deze website even te bookmarken. Bonne chance!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn