Verras je geliefde door bloemen te versturen

Verras je geliefde door bloemen te versturenOp het moment dat je bezig bent met je werkzaamheden in het buitenland, terwijl je geliefde in Nederland jarig is, dan moet je natuurlijk iets doen om haar te verassen. Daar heb je uiteraard verschillende mogelijkheden voor. Je zou denken dat je geen bosje bloemen kunt geven, omdat je daarvoor naar een bloemist moet in Nederland. Niets is echter minder waar, want je kunt bloemen online bestellen via Frederique’s Choice. Vervolgens kun je deze bloemen versturen naar het adres van je geliefde, terwijl jij gewoon in het buitenland verblijft. Dat is uiteraard wel zo handig, want daardoor sla je meteen twee vliegen in 1 klap. Allereerst is het natuurlijk zo dat je ondanks je afwezigheid toch een bosje bloemen kunt geven en we weten allemaal hoe blij vrouwen worden van bloemen. Maar het feit dat je vanuit het buitenland toch nog bloemen kunt geven maakt het verrassingseffect uiteraard des te groter. Je kunt het zo regelen dat je de bloemen gaat versturen een dag voor de verjaardag. Als het een gewone werkdag betreft, dan is het vrij zeker dat de bloemen de volgende dag arriveren. Dat betekent dat de ontvanger op de verjaardag zelf een bosje bloemen ontvangt. Op dat moment zal ze nog geen idee hebben van wie ze afkomstig zijn. Om het verrassingseffect extra groot te maken kun je haar ook een ander cadeau geven. Denk aan sieraden of een persoonlijk getint cadeautje. Als de bloemen dan arriveren, dan zal ze nooit vermoeden dat deze ook nog van jouw zijn. Op het moment dat ze het kaartje leest, dan zal ze uiteraard intens verrast zijn. Om deze reden doe je er goed aan om bloemen te versturen, maar dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. Je kunt onder allerlei omstandigheden een bloemetje sturen. Zo kun je ook bloemen versturen als iemand geslaagd is voor het een of ander. Ook als je iemand wilt bedanken, maar niet in de gelegenheid bent of in de buurt bent, dan is het een prima idee om bloemen te versturen. Daar komt bij dat het voor jezelf een hele fijne manier is om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Het bestellen en versturen van bloemen kost je immers vrij weinig tijd en moeite. Via de site van frederiqueschoice.com kun je alles in een paar minuten regelen en daarna kun je verder gaan met je bezigheden. Hoewel jij er weinig tijd in investeert, zal je zien dat de impact er niet minder om is.

Surf naar frederiqueschoice.com en ga bloemen versturen

Als je eenmaal weet dat er een verjaardag plaatsvindt of dat er een presentje gegeven moet worden, dan kun je naar de site van frederiqueschoice.com surfen en daar direct een mooi boeket bloemen uitzoeken. Vervolgens kun je de bloemen versturen naar het desbetreffende adres en zelf kun je via de site meteen afrekenen. 

Kies het juiste boeket voor de juiste gelegenheid

Als je op de site rondkijkt, dan zie je meteen ook dat je kunt kiezen uit verschillende boeketten. Hierbij kun je denken aan: 

  • Boeket elegant
  • Verrassingsboeket
  • Boeket liefdevol

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn