Verras uzelf met de egg chair

Bent u op zoek naar een heel speciaal meubelstuk om uw woonkamer mee op te fraaien? Zou u het leuk vinden om echt eens iets anders dan anders in huis te halen, waar u jaren maar dan ook jaren lang plezier aan kunt beleven? Niet zomaar een stoel in de hoek, maar echt eentje waar mee u de show steelt? Dan zou een egg chair echt iets voor u kunnen zijn. Met de egg chair maakt u namelijk helemaal de blits. Bovendien zit hij heerlijk! Het is niet voor niets al decennia lang een populair meubelstuk! Vele consumenten zijn in de loop der jaren al betoverd geraakt door de unieke egg chair. Dit is een relaxstoel in de vorm van een ei. Maar dan natuurlijk wel met armleuningen en dergelijke. U ziet dus niet dat het een ei is, maar toch heeft het wel een beetje die vorm. Bijzonder origineel dus. Als u dus echt iets van uw woonkamer wilt maken, dan kan een heuse egge chair niet ontbreken. Hiermee kunt u namelijk elke kale hoek in een handomdraai omtoveren tot een oase om te bekijken en om in te leven. Dat staat als een paal boven water. De egg chair is ontworpen door secure ontwerpers met oog voor detail. En dat ziet u! Bovendien laat de egg chair niets te wensen over als het gaat om comfort. U kunt er heerlijk in zitten en zult zich er de koning te rijk in voelen. En dat is natuurlijk goud waard. Uw bezoek zal de egg chair ook zeker waarderen, omdat hij echt tot de verbeelding spreekt. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren en zou u er ook wel zo eentje aan willen schaffen? Twijfel dan niet langer en lees direct even verder in de volgende alinea. Daar wordt u namelijk precies uit de doeken gedaan waar u zo’n schitterende en comfortabele stoel kunt kopen.

Laat u betoveren door de egg chair

Als u een beetje een saai huisje hebt en u kan wel wat vrolijkheid gebruiken, dan is de egg chair de ideale uitkomst. Dit is namelijk én een comfortabel zitmeubel én een mooi kunstwerk in één. Hij verveelt nooit ofte nimmer. Dat is een feit. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres om een echte egg chair te gaan kopen, dan is het heel mooi dat wij nu even van de gelegenheid gebruik kunnen maken om u iets meer te vertellen over onze webshop caveldesign.nl. Bij ons kunt u namelijk de meest schitterende meubelstukken kopen, die allemaal aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele klanten uit het gehele land u al voor gingen in hun keuze voor ons. Cavel Design is van alle markten thuis en grossiert in meubelstukken in alle soorten en maten. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u bij ons voor een egg chair niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Uiteraard staat het vast dat zo’n unieke stoel niet spotgoedkoop is. Dat spreekt voor zich, want het is echt design. Toch is de egg chair bij ons zo laag mogelijk in prijs. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten meer geld neer te laten tellen dan strikt noodzakelijk is. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Dus als u een mooie egg chair in uw favoriete kleur in de wacht wilt slepen, dan is dit uw kans! Bij Cavel betaalt u nooit te veel! Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Surf dus snel naar caveldesign.nl en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen verwelkomen in onze webshop om u blij te maken met een echte egg chair. Graag tot snel!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Als u meer wilt weten over de zogeheten egg chair, dan raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan onze site. Hier kunt u alle ins en outs vinden over deze verrassend mooie relaxstoel. Wij informeren u graag uitgebreid, zodat u goed weet wat u er zoal van kunt verwachten. Wij snappen als geen ander dat u weloverwogen een keuze wilt maken. Een egg chair aanschaffen is niet niks en daarom bieden wij u ook graag de gelegenheid om vragen te stellen over dit speciale meubelstuk. Dit kunt u doen door:

  • het contactformulier op caveldesign.nl in te vullen
  • ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag over de egg chair
  • even te bellen met de telefonische klantenservice
  • ons een whats app bericht te sturen met uw telefoon

Het is maar net hoe u ons het liefste wilt berichten. Wij maken ’t mogelijk! Als u ons opbelt, dan krijgt u meteen een van onze vriendelijke medewerkers aan de lijn, die precies weet hoe de vork in de steel zit. Hij of zij kan u bijvoorbeeld alles vertellen over de beschikbare kleuren, hoe het werkt om een bestelling te plaatsen in onze webshop, wat de afmetingen zijn, hoe snel u de egg chair thuis gestuurd krijgt et cetera. Voor al uw vragen kunt u dus bij ons terecht! Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met ons op! Wij horen graag van u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn