Verrijk je evenement met een heuse tafelgoochelaar

Het is vaak een zeer saaie aangelegenheid als je wederom een borrel moet bijwonen of als je naar een familiefeest moet. Altijd maar dezelfde saaie conversaties, waar je verplicht aan deel moet nemen. Zou het niet fijn zijn als er een afleiding is? En dan hebben we het niet over een bandje die wat muziek speelt, want hoewel dat best leuk kan zijn, zorgt een band niet voor echte afleiding. Het is vaak vooral achtergrondmuziek en je zult nog altijd met mensen moeten praten. Daarom is het een goed idee om een tafelgoochelaar in te huren. Een tafelgoochelaar zorgt voor vertier waar mensen aandacht aan moeten besteden. Daarnaast is het ook nog eens leuk vertier. Dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een tafelgoochelaar houdt de aandacht vast van alle mensen aan de tafel. De trucs zijn vervolgens goed voor veel discussie. In plaats van dezelfde conversaties kun je samen met je tafelgenoten proberen te ontdekken hoe de goochelaar zijn trucs uitvoert. Een tafelgoochelaar is wat dat betreft ook zeer goed voor teambuilding. Dus als je een evenement een beetje pit wilt geven, huur dan een tafelgoochelaar. Mensen zullen versteld staan en de tijd zal dan ook voorbij vliegen. Het is wel zaak dat je een goede goochelaar in huurt. Dit betekent niet alleen dat de goochelaar goed moet kunnen goochelen. Hij moet vooral ook kunnen entertainen. Een goochelaar die aan tafel 5 trucs laat zien zonder enige charme is natuurlijk niet geschikt. Mensen zullen al snel afhaken en na twee trucs is het moment weer voorbij. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van de diensten van Jordi. Deze goochelaar is vooral een entertainer. Met de nodige humor verkoopt hij de trucs en hij is constant betrokken bij het publiek. Daardoor is er niet langer een onzichtbare muur tussen entertainer en publiek. Het publiek doet immers mee met de goochelaar. Hierdoor wordt het een stuk interessanter en dat maakt het vervolgens ook een stuk spraakmakender. Dat is mooi, want zodra de tafelgoochelaar vertrekt, dan heb je nog veel om over na te praten. Plus het enthousiasme wat Jordi opwerkt, werkt nog lang na.

Boek vandaag nog een tafelgoochelaar

Mocht je dus binnenkort een evenement hebben, weet dan dat je dit evenement een stuk spannender kunt maken met een tafelgoochelaar. Wellicht zie je er nu al tegen op om te gaan, maar als je zelf het initiatief neemt, dan kun je er voor zorgen dat het een zeer leuke ervaring wordt. Daarnaast zorg je er ook voor datje collega’s of je familie jou extra waarderen, want je vermaakt hen natuurlijk ook door een tafelgoochelaar in te huren. Voor hen is het ook nog eens een verrassing waar ze later nog lang over na zullen praten. Jordi heeft inmiddels alweer 20 jaar ervaring onder die hoge hoed van hem. Dat merk je ook heel goed. Sommige trucs ken je misschien wel, maar juist door zijn sociale natuur en vingervlugheid zal je nog altijd verbaasd staan. Jordi werkte in het verleden voor veel verschillende bedrijven zoals:

  • Holland Casino
  • CEWE Fotoboek
  • Politie Midden Nederland
  • Schiphol Group
  • Tv Tilburg
  • NPO Zapp TV

Jordi is dus veel meer dan alleen een man die trucjes kent. Het is een echte ras entertainer die zich prettig voelt voor een grote groep en daar juist in zijn element is.

Vraag snel een offerte aan

Mocht je Jordi willen boeken, dan kun je dat doen via de website. Via deze website kun je een offerte aanvragen. Je kunt via de site ook een vraag stellen en je kunt Jordi ook gewoon direct telefonisch boeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn