Voor het eerst op zomerkamp

Onze zoon wilde dit jaar graag op kamp tijdens de zomervakantie. Jonge kinderen hebben altijd erg lang vakantie in de zomer en het is dan soms lastig om op hun te passen. Gelukkig kan hij vaak bij vriendjes spelen en een aantal dagen bij opa en oma langs, maar wij kunnen niet altijd thuis zijn. In de zomer zouden er twee weken zijn dat veel van zijn vriendjes op vakantie zouden gaan en daarom moesten wij een oplossing vinden. Hij wilde graag op zomerkamp en dat vonden wij ook een goed idee. Wij hadden samen een aantal kampen bij verschillende bedrijven bekeken en kozen uiteindelijk voor Club Adventure. Elke zomervakantie is het lastig voor ons om onze zoon bezig te houden. Mijn vriendin en ik werken altijd tijdens de zomervakantie en kunnen niet veel vrij krijgen. Bovendien hebben jonge kinderen een erg lange vakantie, zoveel dagen hebben wij niet per jaar. Daarom moeten wij altijd de dagen creatief indelen en vaak gaat dit goed. Opa en oma vinden het leuk om op hem te passen, maar vinden twee dagen per week voldoende. Een dag in de week neem ik, of mijn vriendin vrij en kan hij bij ons blijven. De andere twee dagen zorgen wij dat hij bij vriendjes kan spelen en dat vindt hij zelf ook prima. Deze vakantie waren er echter twee weken dat bijna al zijn vrienden op vakantie zouden zijn, daarom besloten wij om voor hem een leuk zomerkamp te zoeken. Hij begon zelf over een kamp en wij vonden dit een leuk idee. Hij is dan een aantal dagen weg, kan nieuwe vrienden maken en nieuwe dingen leren. Hij was nog nooit op zomerkamp geweest en wilde het graag uitproberen. Ik stelde voor om samen een kamp uit te zoeken en dat vond hij een goed idee.

Snel een leuk zomerkamp gevonden

Wij besloten om online te zoeken naar bedrijven die een zomerkamp aanbieden en vonden verschillende websites. Wij wilden graag dat hij met leeftijdsgenoten op pad zou gaan en dat er veel verschillende activiteiten te doen waren. Een van de websites die wij gevonden hadden was van het bedrijf Club Adventure en wij besloten om hier het kamp te boeken. Zij bieden veel verschillende kampen aan voor diverse leeftijden en hebben leuke themakampen. Hij zag een zomerkamp dat hem erg leuk leek en dit kamp vonden mijn vriendin en ik ook een goede keuze. Het kamp was te boeken voor een goede prijs, had veel leuke activiteiten en was voor zijn leeftijd.

Een zeer leuke ervaring

Vorige week was het zomerkamp en onze zoon heeft een zeer leuke tijd gehad. Hij is er erg enthousiast over en wil volgend jaar weer. Hij kon gelukkig snel vriendjes maken en elke dag waren er veel leuke activiteiten te doen. Wij waren erg blij met de keuze voor Club Adventure en het zomerkamp dat wij geboekt hadden.

  • Zij hebben veel verschillende kampen voor diverse leeftijdsgroepen
  • Wij vonden bij hun een leuk kamp voor een goede prijs
  • Onze zoon is erg enthousiast over het kamp
  • Er waren veel activiteiten te doen en hij maakte snel vriendjes
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn