Waan jezelf in wonderland met een kleurrijke plafonniere

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste vorm van gezelligheid te vinden in de woonkamer. Gezelligheid is een gevoel en een gevoel kun niet altijd zo maar even oproepen. Daar heb je de juiste middelen voor nodig. Je kunt wel nagaan dat wanneer je een TL buis gebruikt om je woonkamer te verlichten, dat je dan niet al te veel gezelligheid zal creëren. Gezelligheid qua Nederlandse begrippen bestaat dan ook uit een warm en knus gevoel. Je kunt dat bereiken door met kleine sfeerverlichtingen te werken met geel licht. Je kunt ook gebruik maken van warme kleuren in plaats van alleen maar witte en neutrale kleuren te gebruiken. Maar er zijn nog andere manieren om gezelligheid te creëren. Je hoeft niet per se naar de IKEA of een andere meubelboulevard voor de juiste verlichting. Probleem met dit soort winkels is namelijk dat het er vaak alleen standaard verlichting kan krijgen. Je hebt wel leuke designs en dergelijke, maar het blijft toch een IKEA lamp en daarmee creëer je dus hooguit IKEA gezelligheid. Maar wat dacht je van een oosterse vorm van gezelligheid? Je kunt het je misschien al voorstellen, de oosterse tapijten, wierrook, veel warme kleuren en dat allemaal in jouw woonkamer. Natuurlijk hoef je je woonkamer niet tot een oosterse tent om te toveren. Je kunt het zo subtiel houden als je zelf wil. Een effectieve manier om van oosterse invloeden gebruik te maken is bijvoorbeeld via een Plafonniere. Met een oosterse Plafonniere aan het plafond heb je meteen een unieke sfeer in huis. Helemaal als je in de avond het licht aandoet en de Plafonniere in de woonkamer laat schijnen. De kleuren van de Plafonniere komen dan nog beter tot hun recht en het licht wordt ook op een hele fijne wijze door de kamer verspreid als je gebruik maakt van een oosterse Plafonniere. Je kunt met een Plafonniere dus erg efficiënt de gezelligheid in de kamer beïnvloeden. En je voorkomt dat je kamer dezelfde sfeer uitademt als alle andere kamers in Nederland. In plaats van dat je een IKEA Plafonniere gebruikt, gebruik je namelijk een mooie unieke handgemaakte oosterse Plafonniere. En deze laatste plafonniere is natuurlijk een stuk gezelliger dan een IKEA Plafonniere. Als het dus gaat om gezelligheid en het creëren van en unieke warme gemoedelijke sfeer in huis, dan ben je zeker goed bezig als je een oosterse plafonniere koopt. Je bent met een oosterse plafonniere dus daadwerkelijk in een soort wonderland.

Waar koop ik een oosterse plafonniere?

Het is niet toevallig dat je je met een oosterse plafonniere in wonderland waant, want je kunt de lampen en andere oosterse artikelen namelijk kopen op de website van merelinwonderland.nl. Op deze website vind je de juiste plafonnieres, maar ook andere oosterse producten zoals:

  • Poefs
  • Kussens
  • Vloerkleden
  • Woondecoraties
  • Waxinelichthouders

Kortom, je kunt via merelinwonderland.nl net zoveel oosterse gezelligheid aanschaffen als je maar wilt. Wil je een subtiele hint naar de oosterse wereld, dan kun je volstaan met één lamp of poef, wil je juist je hele kamer omtoveren tot een wonderland, dan kun je de hele kamer inrichten met een plafonniere, een vloerkleed, een poef en verschillende kussens.  Dat is het mooie een deze website. Je kunt in principe hele woonkamer omtoveren tot een oosters paleis. Je kunt het dus zo gezellig maken als je zelf wilt. Misschien is teveel gezelligheid ook niet goed voor Nederlandse begrippen. We blijven immers een nuchter en zakelijk volk. In dat geval is het zeker geen slecht idee om wat oosterse tinten aan te brengen met bijvoorbeeld een plafonniere. Op deze manier wordt het niet te gezellig en doorbreek je tegelijk diezelfde saaie zakelijkheid die je bijvoorbeeld bij de IKEA kunt vinden. Je kunt het dus helemaal zelf bepalen wat betreft de hoeveelheid gezelligheid die je als het ware in je woonkamer injecteert. In principe kan het eigenlijk nooit te gezellig zijn. Je huis is een plek waar je tot rust komt en waar je de wereld buiten even vergeet. Even geen werk aan je hoofd, maar gewoon jezelf lekker onderdompelen in die oosterse oase van gezelligheid. Wat wil een mens nog meer?

Hoe kan ik mijn oosterse producten bestellen?

Als je je oosterse producten online wil bestelen via merelinwonderland.nl, dan moet je natuurlijk eerst even naar de website gaan. Daar kun je rustig en op je gemak alle producten en artikelen bekijken. Dat is handig, want als je wil combineren kun je het beste meteen alles bekijken, zodat je weet wat je kunt combinerenen welke kleurcombinatie je wilt bestellen. Als je bijvoorbeeld eerst een tapijt koopt en je wilt later nog andere artikelen kopen zoals een poef of een lamp, dan is het maar de vraag of je die verschillende artikelen allemaal nog kunt combineren. Daarom is het vaak handig om van te voren alvast een totaal plaatje te schetsen. Zo kun je daarna bijvoorbeeld een tapijt kopen waarvan je weet dat het te combineren is met een eventuele lamp die je misschien later nog wil kopen. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om dit te doen. Een voordeel van oosterse decoratie artikelen is dat ze vaak bestaan uit vele kleuren. Dus het past eigenlijk altijd wel bij andere oosterse artikelen. Het is niet zoals bij IKEA dat je een artikel hebt dat zwart is en een ander artikel dat wit is. Toch is het altijd handig om alles even goed te bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn