Waar kan ik een kerstpakket bestellen?

Als werkgever wilt u natuurlijk alleen het allerleukste kerstpakket voor uw werknemers regelen. Maar hoe doe je dat als je elk jaar iets anders wilt? Het is heel moeilijk om op dat gebied nog origineel uit de hoek te komen, zo dachten ook de oprichters van kerstpakketonline.nl, daarom zijn ze gestart met het samenstellen van hun eigen, originele kerstpakketten. Ze hebben een webshop gebouwd waarin je deze kunt bestellen en deze werkt heel gemakkelijk. Je vult daar in hoeveel geld je per werknemer wilt uitgeven aan het kerstpakket, en daar rolt een selectie leuke pakketten uit die je gelijk kunt bestellen. De kerstpakketten worden dan voor je ingekocht en feestelijk ingepakt, en vervolgens op een dag naar keuze op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Je medewerkers zullen blij zijn met zo’n origineel kerstpakket, vol producten waar ze ook daadwerkelijk iets mee kunnen. 

Kerstpakket met een bepaalde kleur

Als je het leuk vind als alle producten in het kerstpakket helemaal op elkaar zijn afgesteld dan kun je ervoor kiezen om kerstpakketten op kleur te bestellen, of met een bepaald thema. Bij kerstpakketonline.nl heb je onder andere de keuze uit de volgende opties:

  • Glimmend goud, voor een luxe en stralende kerst
  • Glitterend zilver, voor een echt kerstgevoel
  • Flitsend rood, vol met bekende snackmerken

Verder hebben ze ook nog een hoop kerstpakketten die bijvoorbeeld uit zowel zwart als zilver bestaan, en ook een hele luxe uitstraling hebben. Daar zit vast een kerstpakket bij die je leuk vindt voor jouw werknemers. Bovendien heb je in alle kleuren zelf de keuze uit het budget. Je kunt namelijk al kerstpakketten bestellen vanaf €10,-. Deze kleine, maar leuke pakketjes bestaan bijvoorbeeld uit een lekker flesje wijn, bonbons, een zak chips, twee goud- of zilverkleurige kaarsen en nog wat kleine dingetjes. Het is al met al best nog een goedgevuld doosje voor die prijs, je krijgt dus echt waar voor je geld. Maar als je je medewerkers echt een groter pakket wilt geven dan kies je beter voor de pakketten van €35,-. Hierin zitten nog veel meer lekkernijen en luxe accessoires, daarmee maak je jouw werknemers zeker blij! 

De kunst van mooie kerstpakketten

Het samenstellen van een mooi kerstpakket is en blijft een kunst op zich. Ten eerste kost het heel veel tijd om zelf (in bijvoorbeeld de supermarkt) alle producten in te slaan en vervolgens in te pakken, maar het is ook nog een stuk duurder om dit zo te doen. kerstpakketonline.nl kan de artikelen groot inkopen en je profiteert dus van volumevoordeel. Bovendien zie je goed dat ze verstand hebben van styling, want alle pakketten zien er werkelijk flitsend uit. Alle productverpakkingen passen precies bij elkaar en het geheel heeft een hele feestelijke uitstraling. Los van het feit dat je allemaal lekkere dingen cadeau krijgt wil het oog namelijk ook wat, niet? Met een kerstpakket van kerstpakketonline.nl zit dat wel goed. Werkelijk elk klein detail klopt en alle producten maken samen een super mooi pakket. Bovendien kiezen ze alleen voor kwalitatief goede producten, zodat je in ieder geval niet krenterig overkomt als werkgever, ook niet geheel onbelangrijk! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn