Waar kan ik een naambord in RVS bestellen?

Mijn vrouw en ik hebben een paar maanden geleden een zoontje gekregen en zijn hier natuurlijk erg blij mee. Wij hebben vele jaren geleden een naamplaatje laten maken en daar staan alleen de namen van mijn vrouw en mij op. Zelfs de naam van onze dochter van bijna drie stond niet op het bordje en het leek ons leuk om een nieuw bordje te laten maken met de namen van de kinderen erbij. Mijn vrouw en ik vonden een naambord van RVS het allermooiste en wilden het bordje online bestellen. Wij kwamen de website naambordencentrale.nl tegen en op deze website konden wij voor een goede prijs ons eigen naamplaatje ontwerpen en die is erg mooi geworden. Wij hebben jaren geleden een naambordje laten maken toen mijn vrouw en ik in dit huis kwamen wonen. Wij merkten dat ons huis voor verschillende mensen lastig was om te vinden en wij vinden het netjes om bij de voordeur onze namen te hebben. Ook al staan de nummers duidelijk aangegeven, het is af en toe toch lastig om het juiste huis te vinden. Niet iedereen herinnert zich het juiste nummer en ook voor de postbode en pakjes is het gemakkelijker. Wij wilden deze keer graag een naambord in RVS laten maken en de namen van de kinderen er ook op laten graveren. Wij willen niet meer dan twee kinderen en daarom weten wij zeker dat wij niet nog een keer een naamplaatje hoeven te maken. Op het oude naambordje stond nog niet de naam van onze dochter en wij waren niet van plan om elke keer een nieuw naambord van RVS te laten maken. Mijn vrouw en ik hadden een goed idee van hoe het naamplaatje moest worden, maar het leek ons ook leuk om zelf een plaatje te ontwerpen.

Zelf een naambord van RVS gemaakt

Online zochten wij naar bedrijven, waarbij wij een naambord in RVS konden laten maken en kwamen al snel de website naambordencentrale.nl tegen. Wij zagen dat je bij dit bedrijf zelf een naamplaatje kan laten maken en dat er veel opties zijn voor materialen en stijlen. Daarnaast kan je ook nummers, teksten en andere borden bestellen bij dit bedrijf. Wij zagen al een aantal leuke voorbeelden en wilden graag zelf een plaatje ontwerpen. Gelukkig was het zeer gemakkelijk om ons eigen ontwerp te maken op een naambord van RVS en de eindprijs viel ons erg mee.

Het naamplaatje is erg mooi geworden

Vorige week kwam ons zelfgemaakte naambord van RVS binnen en gelukkig kon ik het gemakkelijk zelf ophangen. Het naamplaatje is erg leuk geworden en wij zijn erg blij met het ontwerp. Het naambordje is erg sterk door het RVS en zal lang goed blijven. Gelukkig hoeven wij de komende jaren geen naambordje meer te laten maken, maar wij vonden het leuk om te doen. Voor het maken van een naambord in RVS is naambordencentrale.nl een goede keuze.

  • Bij dit bedrijf kan je zelf een bordje ontwerpen
  • Je hebt keuze uit veel verschillende materialen en stijlen
  • Het naambordje was niet duur
  • Wij zijn erg blij met het eindresultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn