Waar kun je tafelvoetbal kopen?

Ben je op zoek naar een leuke manier van vermaak voor je werknemers? Iets wat je in de loungeruimte of kantine kunt zetten waar je echt bijna iedereen een plezier mee doet? Dan is tafelvoetbal kopen misschien een leuk idee. Via de website Voetbaltafel.nl kun je super veel exemplaren vinden in diverse prijsklassen. Tafelvoetbal kopen kan namelijk relatief goedkoop, maar ook super duur. Het ligt er maar net aan hoe professioneel en dus hoe zwaar je wilt dat de tafel is. Voor thuisgebruik voldoet de goedkoopste en lichtste versie natuurlijk prima, maar hoe intensiever deze tafel gebruikt gaat worden, hoe zwaarder hij moet zijn. Ook zijn de poppetjes van een duurdere voetbaltafel van betere kwaliteit, net als de stangen. Alles is uitgevoerd in zwaarder materiaal, waardoor de tafel veel langer meegaat. Als je tafelvoetbal kopen wilt moet je je dus bedenken hoe intensief de tafel gebruikt gaat worden, en bovendien of hij door kinderen of volwassenen gebruikt gaat worden. Kinderen (en zeker pubers) zijn er namelijk doorgaans een stuk grover mee dan volwassenen. Ze hebben de neiging de tafel een zetje te geven of op te tillen als de bal niet doet wat ze willen, terwijl volwassenen er iets voorzichtiger mee omgaan. 

Tafelvoetbal kopen met muntinworp

jee kunt in deze webshop zowel tafelvoetbal kopen voor thuisgebruik en voor op de zaak, als voor in een openbare ruimte. In dat geval wil je er misschien geld aan verdienen, en dus heb je een voetbaltafel nodig met muntinworp. Bij deze tafel krijgen mensen een bepaald aantal balletjes als ze een muntje hebben ingeworpen, en moeten ze steeds bijbetalen als deze balletjes op zijn. Op die manier kun je de aanschaf van deze voetbaltafel dus beetje bij beetje terugverdienen, of hem in ieder geval goedkoper aanschaffen. Als de tafel heel veel in gebruik is en er constant voor betaald wordt kun je er zelfs aan verdienen als je de aanschafwaarde eenmaal hebt terugverdiend. Tafelvoetbal kopen is om die reden heel interessant voor bijvoorbeeld sportclubs en andere openbare plekken waar veel mensen samenkomen zoals scholen.

Tafelvoetbal kopen of liever een biljart?

Je kunt natuurlijk tafelvoetbal kopen voor op jouw sportclub of in de kantine van jouw bedrijf, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke opties voor dit soort vermaak. Denk maar eens aan een heuse biljarttafel. Maar als je voetballiefhebbers als werknemers hebt dan is tafelvoetbal kopen natuurlijk de beste optie. Bovendien is een voetbaltafel vele malen goedkoper dan een biljarttafel, en het spelletje is makkelijker te spelen. Biljarten vereist namelijk echt wel oefening en behendigheid, en bij tafelvoetbal is dat ietsje minder, hoewel je er wel beter in wordt als je veel oefent. In de webshop Voetbaltafel.nl kun je tafelvoetbal kopen van diverse merken, waaronder:

  • Runner
  • Big Brother
  • Winner
  • Meister

Elk merk tafel heeft zo zijn eigen look, kwaliteit en afmeting. Als je niet zo goed weet welke het meest geschikt zou zijn voor de locatie waar je hem wilt plaatsen dan kun je het beste even contact opnemen met hun klantenservice. Ze leggen je dan graag uit wat de verschillen zijn en waarom ze je een bepaald type tafel zouden aanraden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn