Waarom recruitment medical devices?

In de biomedische industrie wordt vanzelfsprekend veel gebruik gemaakt van medical devices. Deze devices zijn nodig voor onderzoek en behandelingen. Maar zoals bijna alles in de biomedische en geneesmiddelenindustrie zijn deze medical devices uitermate specialistisch en dienen ze dan ook door gekwalificeerde mensen te worden bediend. Daarom bestaat er recruitment medical devices. Recruit medical devices is een vorm van recruitment die erop is gericht de beste mensen op de juiste plekken te krijgen voor het uitvinden, aanschaffen, bedienen en onderhouden van medical devices. Dit is een hele tak van sport op zichzelf. Voor recruitment medical devices moet je immers niet alleen weten wat voor devices op de markt zijn, welke de nieuwste zijn en hoe ze werken, maar ook wat voor kwalificaties en ervaring er nodig zijn om zo goed mogelijk met deze devices te kunnen werken. Voor recruitment medical devices is dus een uitermate scherp inzicht in de huidige markt nodig, zowel op technisch vlak als op het gebied van HRM. Het kan nogal een uitdaging zijn om de beste mensen op de juiste plekken te krijgen. Waar kunt u terecht als u een gekwalificeerd professional zoekt voor uw medical devices? Mogelijk is het voor u en uw bedrijf een idee om het recruiten uit te besteden aan een externe partij.

Beste recruitment medical devices

Enter SIRE Life Sciences. SIRE Life Sciences is een recruitmentbureau waar kandidaten worden gevonden en gekoppeld aan werkgevers. Dit gebeurt onder andere door middel van profielen en vacatures, maar ook dankzij SIRE’s ruime expertise op het gebied van recruitment. Eén van de gebieden en sectoren waarin SIRE is gespecialiseerd is recruitment medical devices. Of het nu gaat om ontwerpers, bedieners, onderhoudsdeskundigen of acquisiteurs, via SIRE’s bemiddeling en recruitment voor medical devices kunnen werkgevers en werkzoekenden uit heel Europa elkaar moeiteloos vinden. Als werkgever kunt u op twee verschillende manieren een profiel aanschaffen bij SIRE:

 • Vacatures plaatsten en kandidaten uitnodigen op uw vacature te reageren
 • Toegang tot de CV-database, met maar liefst meer dan 6.000 actieve profielen en CV’s

Met een partner als SIRE Life Sciences wordt recruitment medical devices een stuk eenvoudiger voor u als werkgever. SIRE staat voor “sincerity, intelligence, results, excellence”. Dit zijn de waarden waar SIRE voor staat en die ze nastreven voor hun cliënten in hun bemiddeling en recruitment.

Niet zomaar een recruiter

SIRE Life Sciences doet niet uitsluitend aan recruitment medical devices; ze zijn tevens actief in tal van andere sectoren in de biomedische industrie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Farmaceutische industrie
 • Biotechnologie
 • Gezondheidszorg
 • Cosmetica
 • Klinisch onderzoek
 • Levensmiddelen

Bovendien richten ze zich in die sectoren niet alleen op recruitment voor (medical) devices, maar ook op verschillende beroepen, taken en functies, zoals:

 • Kwaliteitscontrole
 • Research & development
 • Klinisch & laboratorium
 • Markttoegang
 • Toxicologie
 • Regelgeving

…en nog veel meer. SIRE Life Sciences bestaat sinds 2012 en is sindsdien een groeiende speler op de Europese markt voor de biomedische industrie. Bent u op zoek naar een externe partij om recruitment medical devices aan uit te besteden? Dan bent u bij SIRE aan het juiste adres. Maar ook wanneer u als biomedisch bedrijf laboranten, beleidsmakers op het gebied van voeding, geneesmiddelen of cosmetica, kwaliteitescontroleurs of marketeers zoekt, helpt SIRE u graag. SIRE kent de markt, kent de spelers en de stakeholders, is op de hoogte van technologische en beleidsmatige ontwikkelen en bevindt zich in een uitstekende positie om de juiste kandidaten aan de juiste bedrijven en organisaties te koppelen. Met kantoren en vestigingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België heeft SIRE stevige voet aan de grond op sleutelposities in Europa. Voor alles op het gebied van recruitment, voor medical devices of anderszins, kunt u dus terecht bij SIRE Life Sciences.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn