Wat is agile scrum training? 

Steeds meer bedrijven werken tegenwoordig met de agile methode. Agile betekent wendbaar en houdt eigenlijk in dat meerdere multidisciplinaire teams met elkaar samenwerken aan hetzelfde project. Dit samenwerken doen de teams in korte, cyclische intervallen. Dit zorgt ervoor dat je voortdurend in kunt spelen op veranderingen. Je zorgt er immers voor dat je bijvoorbeeld een week aan een onderdeel werkt, waarna je reflecteert op het uitgevoerde werk en vervolgens verdergaat. Zo ben je continu aan het reflecteren en itereren op je werk en kun je dus flexibel werken. Scrum is daarentegen een methodiek die gebruikt kan worden om agile te werk te gaan. Met de scrum methodiek werk je in zogeheten sprints. Deze sprints duren meestal een week of twee en je spreekt van tevoren af wat er aan het einde van de sprint moet worden opgeleverd. Deze tussenproducten worden dan aan het einde van de sprint besproken en voorzien van feedback, waarna in de volgende sprint geïtereerd kan worden op hetgeen er in de vorige sprint is bewerkstelligd. Met agile scrum training leer je dus hoe je de verschillende tools in kunt zetten om een project middels de agile scrum methodiek in goede banen te leiden. 

Waar kan ik agile scrum training volgen? 

Omdat het steeds vaker voorkomt dat bedrijven met de agile scrum methodiek werken, is het verstandig om je hier als bedrijf in te verdiepen. Het agile werken met de scrum methode is immers in de meeste gevallen een veel betere werkwijze dan de starre werkwijze die voorheen werd gehanteerd. Je wilt er echter wel voor zorgen dat je op de juiste manier met deze methodieken om kunt gaan om je projecten in goede banen te kunnen leiden. Een agile scrum training is dan een goede oplossing. Tijdens een agile scrum training volg je een workshop waarin aan de hand van voorbeelden en simulaties uit de praktijk wordt uitgelegd hoe de methodiek werkt en hoe deze is toe te passen binnen je bedrijf. Agile scrum training kun je volgen bij Q-Consult Progress Partners. De workshops van Q-Consult Progress Partners biedt workshops en support aan voor bedrijven die efficiënter te werk willen gaan en gebruik willen maken van speciale methodieken om dit te kunnen bewerkstelligen. Bij Q-Consult Progress Partners kun je onder andere terecht voor: 

  • Procesoptimalisatie 
  • Strategy deployment 
  • Auditing en toezicht 
  • Data analytics 

Je kunt er dus ook terecht voor agile scrum training. De agile scrum training van Q-Consult Progress Partners is mensgericht, daar zij geloven dat het de medewerkers zijn die ervoor zorgen dat het project tot een goed resultaat leidt. Deze medewerkers kunnen dan wel gebruikmaken van handige tools en hulpmiddelen zoals de scrum-methodiek, maar zolang je medewerkers hier niet mee om kunnen gaan, zal het je project niet tot een goed einde brengen. Q-Consult Progress Partners zorgt ervoor dat je medewerkers niet eenmalig wat informatie krijgen voer het agile ontwikkelen en de scrum methodiek, maar zorgt er met concrete voorbeelden uit de praktijk voor dat ze ook daadwerkelijk weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Zo zorg je niet alleen voor de nodige kennis bij je medewerkers, maar ontwikkelen zij zich ook tot echte experts op het gebied van agile ontwikkelmethodes. 

Neem contact op voor meer informatie 

Zijn jouw medewerkers ook toe aan agile scrum training? Wil jij je ontwikkelprocessen in goede banen kunnen leiden middels een flexibele ontwikkelmethode? Volg dan de agile scrum training bij Q-Consult Progress Partners. Q-Consult Progress Partners zorgt ervoor dat jij en je medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot echte agile meesters. Kijk op qcpp.nl voor meer informatie of neem contact op. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn