Wat leer je in deze cursus zelfvertrouwen?

Als je zoekt naar een goede cursus zelfvertrouwen voor volwassenen dan moet je zeker bij assertief.nl zijn. Daar bieden ze diverse cursussen en praktische workshops op het gebied van zelfvertrouwen en communicatie. Deze zijn bedoel om jou als cursist handvatten te geven en te leren hoe je omgaat met zogenoemde ‘moeilijke mensen’. Je zult waarschijnlijk wel merken dat je niet bij iedereen last hebt van verlegenheid of angst in gesprekken. Sommige mensen zijn makkelijke praters en met hen communiceer je dus ook makkelijk. Het zijn voornamelijk de mensen die op een agressievere manier communiceren met wie jij moeite hebt. In de cursus zelfvertrouwen voor volwassenen van assertief.nl ga je leren hoe je zekerder van jezelf kunt worden, waardoor je je opgewassen voelt tegen dit type mensen. Deze cursus duurt slechts één dag, dus hij vereist geen grote tijdsinvestering. Hij is ontworpen voor mensen die te vaak luisteren naar dat negatieve stemmetje in hoofd, dat ze bijvoorbeeld vertelt dat ze niks waard zijn of dat ze niet goed genoeg zijn. Misschien ben je door de jaren heen zelfs gaan geloven dat je dom bent of er iets goed mis is met je. In het overgrote deel van de gevallen is dit absoluut niet het geval en ligt het probleem puur in het (soms grote) gebrek aan zelfvertrouwen. En het goede nieuws is: Dat kun je veranderen!

Cursus zelfvertrouwen voor volwassenen

Als ook jij, zoals zovele Nederlanders, last hebt van dat constante negatieve stemmetje in je hoofd, dan is de cursus zelfvertrouwen voor volwassenen van assertief.nl iets voor jou. In deze cursus ga je onder andere het volgende leren:

  • Hoe je negatieve gedachten kunt rationaliseren
  • Hoe je positieve affirmaties kunt inzetten voor meer zelfvertrouwen
  • Hoe je dingen minder betrekt op jezelf
  • Hoe je je grenzen effectief kunt aangeven

De cursus zelfvertrouwen zet echt in op die krachtige gevoelens die je al lang in je hebt, te wachten om tot uiting te komen. Iedereen heeft het in zich om zich zelfverzekerd en krachtig te voelen, maar je bent simpelweg gaan geloven in dat negatieve stemmetje dat je vertelt dat je niks waard bent. De simpele technieken die ze tijdens deze cursus gebruiken om dat op te heffen kun je daarna gemakkelijk thuis en in allerlei andere situaties toepassen, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en je als vanzelf meer gaat bereiken. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak is een gezonde dosis zelfvertrouwen namelijk de key tot succes.

Heb ik een gebrek aan zelfvertrouwen?

twijfel je of de cursus zelfvertrouwen van assertief.nl iets voor jou is? Klik dan even door naar hun website, daar kun je alles lezen over de symptomen van een gebrek aan zelfvertrouwen. Je kunt daarbij denken aan dat je jezelf constant onderschat, dat je bepaalde contacten of zelfs (nieuwe) vriendschappen uit de weg gaat uit angst voor afwijzing of zelfs kansen mist die je eigenlijk graag had willen pakken. Een gebrek aan zelfvertrouwen kan een grote uitwerking hebben op je leven, terwijl je daar relatief makkelijk iets aan kunt doen. De cursus zelfvertrouwen van assertief.nl leert je al in één dag praktische en makkelijke tools die jou helpen je zekerder, capabeler en goed genoeg te voelen. Dit kan het beste cadeau zijn dat je jezelf ooit hebt gegeven, want een gezonde dosis zelfvertrouwen kan echt je leven veranderen…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn