Wat zijn de voordelen van kunststof klapkratten?

Ons bedrijf moet altijd heel veel goederen vervoeren en wij merkten dat hoe meer wij moeten vervoeren, hoe sneller wij logistiek in de problemen komen. Wij werken namelijk vaak met dozen en dat zorgt ervoor dat je aan het eind van de rit je hele auto vol hebt liggen met lege dozen. Dat levert een enorme stroom afval op en daardoor hadden wij er dus nog een probleem bij. Wij hebben daarom besloten dat het goed zou zijn om een keer te kijken of wij ook kunststof klapkratten konden kopen. Wij hadden dit namelijk een keer voorbij zien komen bij een concurrent van ons en wij waren meteen onder de indruk van de manier waarop deze mensen werkten. Wij hebben daarom gekeken of wij misschien ook kunststof klapkratten konden vinden. Wanneer wij deze kunststof klapkratten namelijk zouden kunnen vinden, zou ons dat niet alleen heel veel ruimte opleveren in de wagen aan het eind van de dag, maar het zou ons ook een lange stroom afval besparen. Dat was iets waar wij dus heel veel profijt van konden hebben en dus moesten wij nu op zoek gaan naar een bedrijf dat ons aan kunststof klapkratten kon helpen. Wij hebben toen overal gezocht naar mogelijkheden om deze kunststof klapkratten te vinden, maar ik moet u zeggen dat het niet eenvoudig was om een bedrijf te vinden dat ons voor een goede prijs aan stevige kunststof klapkratten kon helpen. Ik ben daarom lang gaan zoeken op het internet en op die manier kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van Boxpall.nl. Deze site is heel interessant voor mensen die graag goede kunststof klapkratten willen kopen. Ik heb gezien dat je hier kwaliteit kunt kopen en dat alles voor een prijs waar je niet wakker van kunt gaan liggen. Dat was alles waar ik naar op zoek was, dus ik ben even contact gaan opnemen om te horen hoe lang het zou duren voordat ik de kunststof klapkratten in huis zou kunnen hebben nadat ik ze eenmaal besteld had. Ik kreeg te horen dat zij een grote voorraad hadden liggen dus dat het in veel gevallen een kwestie van opsturen zou zijn.

Deze kunststof klapkratten gaan lang mee

Een andere reden waarom wij graag op kunststof klapkratten wilden overstappen, was dat wij ook graag wat duurzamer wilden werken. Als je altijd met wegwerpmaterialen werkt, werk je doorgaans niet duurzaam en dus was dat ook een reden om met kunststof klapkratten te gaan werken. Ik ben blij dat ik de mensen van Boxpall.nl gevonden heb omdat ik hier voor een goede prijs goede kunststof klapkratten kon vinden. 

Bekijk het aanbod ook een keer

Mocht u ook graag willen weten wat u bij Boxpall.nl kunt kopen, dan raad ik u aan om een keer naar het aanbod te gaan kijken. U zult zien dat u hier:

  • Goede kratten kunt kopen 
  • Kratten kunt kopen die heel goed stapelbaar zijn 
  • Uw bestelling heel snel krijgt opgestuurd 

Ik ben zeer tevreden over de goede dienstverlening van dit bedrijf. Kijk daarom ook een keer op Boxpall.nl om te zien wat u hier wilt bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn