Welke retail software is de beste?

Ons bedrijf moet heel vaak veel dingen tegelijk kunnen regelen. Onze keten heeft namelijk meerdere winkels en dat betekent dat wij het overzicht over deze winkels goed moeten kunnen bewaren. Wij hebben gemerkt dat het regelmatig voorkwam dat wij een product verkochten op onze ene locatie, terwijl het net op onze andere locatie met een klant mee naar huis was gegaan. Dat was heel vervelend omdat wij dan een klant moesten teleurstellen en dat is zo ongeveer de slechtste reclame die je kunt verzinnen. Ik ben daarom gaan kijken of wij ook nieuwe retail software konden kopen. Een van de problemen die wij namelijk hadden met onze oude retail software was dat het programma niet meer voldoende was voor onze vier winkels. Dat hield in dat er dus steeds vaker miscommunicaties ontstonden en dat terwijl deze retail software nou juist bedoeld is om dergelijke fouten te voorkomen. Vandaar dat wij gekeken hebben naar mogelijkheden om nieuwe retail software te vinden en wij hebben dat gedaan via het internet. Wij hebben gekeken of wij een aanbieder van goede retail software konden vinden want wij wilden er zeker van zijn dat wij ons bedrijf zouden verbeteren en niet enkel en alleen maar meer de afgrond in zouden helpen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn om een specialist in de arm te kunnen nemen en wij hebben toen ontdekt dat wij het beste naar de site van novulo.com konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden en het was voor ons daarom ook heel prettig om te zien wat wij allemaal konden vinden bij dit bedrijf. De mensen van novulo.com hebben heel goede recensies gekregen voor hun retail software en dat was voor ons heel prettig om te lezen. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met de mensen van novulo.com onze wensen wilden bespreken omdat wij het idee hadden dat wij daar heel veel baat bij konden hebben. Daarmee sloegen wij de spijker op zijn kop want toen wij eenmaal met deze mensen overlegd hadden, was het voor ons meteen duidelijk dat wij hier goede retail software konden kopen. 

Deze retail software kan eenvoudig uitgebreid worden 

Wat het grote voordeel is van de retail software van de mensen van novulo.com, is dat je het programma heel goed kunt uitbreiden zonder dat het niet meer goed werkt. Deze retail software bestaat uit heel veel onderdelen en je kunt dus naar gelieven nieuwe onderdelen toevoegen. Zo kun je dus niet alleen een pakket op maat maken, maar je kunt er ook voor zorgen dat je je bedrijf heel goed in de gaten kunt houden. Ik ben daarom erg blij dat wij deze firma gevonden hebben want zij waren voor ons als een reddende engel.

Wat heeft u nodig? 

Mocht u de site van novulo.com nog niet gezien hebben, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. Kortom:

  • Surf vandaag nog even naar novulo.com 
  • Bekijk hier de vele mogelijkheden even 
  • Neem contact op met een expert wanneer u meer informatie nodig heeft 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn