Wilt u aan uw Engels in Rotterdam werken?

Ik ben van plan om volgend jaar door Amerika te gaan fietsen. Het lijkt mij namelijk heel mooi om door dit enorme land te gaan fietsen want dit land heeft enorme steden en ook heel mooie natuur. Die combinatie sprak mij altijd heel erg aan, maar er was altijd een ding dat mij heel erg tegen hield. Ik spreek namelijk heel slecht Engels en dat was altijd een reden om niet naar dit land af te reizen. Ik heb echter altijd de wens gehouden om op de fiets door dit land te trekken en daarom heb ik vorig jaar besloten dat ik aan mijn taalvaardigheid wilde gaan werken. Ik heb toen bekeken of ik ook aan mijn Engels in Rotterdam zou kunnen werken. Wanneer ik namelijk aan mijn Engels in Rotterdam zou kunnen gaan werken, zou ik daar heel veel voordeel van kunnen hebben. Ik woon namelijk in deze stad en het zou fijn zijn dat ik  aan mijn Engels in Rotterdam zou kunnen gaan werken omdat ik dan niet heel veel reistijd kwijt zou zijn. Ik ben daarom gewoon maar even gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik Engels in Rotterdam wilde leren en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site masterclassenglish.com kon gaan kijken. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die graag aan hun Engels in Rotterdam willen werken en hoe meer ik op deze site las over de mogelijkheden die men bood, hoe enthousiaster ik werd. Ik heb namelijk gemerkt dat waneer je hier aan je Engels in Rotterdam gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat je echt heel veel gaat leren. Je krijgt hier namelijk les van een native speaker en dat is echt precies wat je nodig hebt. Ik heb namelijk wel gemerkt dat Nederlanders altijd denken dat ze heel goed zijn in Engels, maar dat dat meestal heel erg tegenvalt. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik hier heel goed aan mijn Engels in Rotterdam kon gaan werken. 

Ik leerde heel goed Engels spreken in Rotterdam 

Ik heb uiteindelijk besloten om via deze mensen aan mijn Engels in Rotterdam te gaan werken en dat was een van de beste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Het is namelijk zo dat ik in korte tijd met sprongen vooruit ben gegaan en ik ben daarom ook heel blij dat ik aan mijn Engels in Rotterdam ben gaan werken. Ik ga nu straks met een goed gevoel op vakantie en kan mij eenvoudig uitdrukken wanneer ik iets in het Engels wil of moet zeggen. 

Wilt u ook een cursus volgen? 

Mocht u ook een cursus willen volgen omdat u zich wilt ontwikkelen in de Engelse taal, dan raad ik u aan om:

  • Even naar masterclassenglish.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Uw inschrijving via de site te regelen 

Ik wens u hier heel veel studieplezier!                                          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn