Wilt u een sims 4 key kopen?

gamekeydiscounter verkoopt net zoals alle andere winkels spellen voor op de playstation, Xbox en computer. Maar in plaats van een traditioneel spel kopen in de winkel, verkopen ze deze ‘Keys’ die u kan invoeren op je console, en deze geeft u toegang tot de download van het spel. Dus, u hoeft nooit te wachten op de post voor uw spel, maar kan deze direct invoeren en spelen. Dit maakt de spellen natuurlijk ook veel goedkoper, omdat er geen verzendkosten zijn, en fysieke voorraden en dus extra kosten.

Hoe werkt een sims 4 key kopen?

Als u een game key besteld op onze website krijgt u deze binnen via de mail. Maar hoe werken game keys zoals een sims 4 key nou eigenlijk. Game keys zijn unieke codes die u in uw systeem kan invoeren en vervolgens kan u het spel legaal downloaden. Als je een spel koopt in een hoesje zit deze code er vaak ook bij, maar als u deze apart besteld bent u natuurlijk veel voordeliger uit.

Onze website levert codes voor bijvoorbeeld:

  • Xbox
  • Playstation
  • Steam

En nog vele andere applicaties op uw laptop of systeem. Aangezien het tegenwoordig niet meer nodig is om een CD of spel in de winkel te kopen kan u net zo makkelijk online een gamekey kopen zodat u niet hoeft te wachten op de verpakking en direct uw spel kan spelen.Een gamekey ziet er bijvoorbeeld zo uit: UTJ45-293UI-BN8R3T-CD34Q. Dus wilt u bijvoorbeeld een sims 4 key kopen, besteld u deze online via onze website, krijgt u de key doorgestuurd en kan u deze invoeren bij u systeem, zoals bijvoorbeeld origin op de computer, en kan u uw spel direct downloaden en spelen.

Apart van games bied onze website dus ook keys aan voor andere applicaties zoals voor microsoft. Deze werken precies het zelfde. U bestelt de code, en krijgt hem direct via de mail geleverd. Direct invoeren en u kan het programma gebruiken. En dit is ook nog eens goedkoper als een fysieke kopie!   

De sims 4

Wilt u een gamekey kopen van de sims 4? Dan bent u op onze website juist terecht. Naast het hoofdspel bieden we ook gamekeys aan van de vele uitbreidingspakketten van de sims. Let er echter wel op dat u het originele spel hebt voordat u de uitbreidingen koopt, omdat deze aansluiten op het hoofdspel. Bij de gamekey die direct geleverd wordt bij aankoop, komt ook een gebruiksaanwijzing hoe en waar u de key in moet vullen. Direct daarna krijgt u uw spel en kan u het direct downloaden. Dus, u kan makkelijk, snel en voordelig genieten van sims 4 en de uitbreidingen door deze te bestellen op onze website. 

Dus, wilt u een sims 4 key kopen? Zoek dan niet verder, en koop uw key bij gamekeydiscounter en betaal veel minder voor u spellen. Wacht niet langer op uw pakketje en voer gewoon de gamekey in en start met uw spel. Onze website bied directe levering aan, goede klantenservice en een groot aanbod van gamekeys op verschillende platforms. Wacht niet langer en bestel nu uw gamekeys!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn