Wilt u een socmint training volgen?

Wilt u een socmint training volgen? Dan bent u bij international anti crime academy aan het juiste adres. Het bedrijf verzorgt erkende opleidingen, workshops en lezingen als het gaat om open source intelligence, social media intelligence, human intelligence, forensische opsporing en internationale veiligheid. In 2001 werd in de verenigde staten het internationale samenwerkingsverband opgericht. Sindsdien is het bedrijf continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe beroepsopleidingen en vaktechnische trainingen om de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op specifieke werkzaamheden. De lessen van de anti crime academy zijn gebaseerd op de meest actuele kennis, procedures en wetgeving. Naast deze lessen geeft de internationale anti crime academy ook advies en biedt het ondersteuning aan organisaties bij vraagstukken op het gebied van onderzoek en opsporing. 

Socmint training

Een van de traningen die international anti crime academy aanbied is de socmint training. De komst van internet heeft de werkwijze van beveiligingsprofessionals ingrijpend veranderd. Op online gebied zijn vele waardevolle inlichtingen te verkrijgen, denk bijvoorbeeld door sociale media kanalen nauwgezet te monitoren. Tegenwoordig beseft men het niet, maar er worden vele grote hoeveelheden privacygevoelige informatie online gezet en gedeeld. Een socmint training biedt dan ook geen overbodige luxe.

Socmint is een afkorting voor social media intelligence en doelt op de inlichting die op sociale media kanalen kunnen worden verzameld. Wie goed zoekt kan achter schikbarend veel informatie over personen komen. Tegenwoordig wordt elke minuut miljoenen berichten geplaatst op bekende sociale media. Een groot deel van deze gegevens zijn gemakkelijk toegankelijk voor criminelen of andere personen die er kwaadwillend mee om gaan. Hiervoor zijn socmint trainingen bedacht.

De socmint training van international anti crime academy leerst studenten om ongewenste digitale publicaties op een effectieve manier te verwijderen. Daarnaast leert socmint training de student ook om andermans online gedragingen te kunnen opsporen, monitoren, vastleggen en rapporteren. Dit zorgt ervoor dat gevoelige data niet in handen van terroristen of criminelen kan komen en u hierdoor geen schade oploopt. Socmint training is dus heel effectief.

Aanbod

Daarnaast biedt de internationale anti crime academy nog een aantal opleidingen. Het bedrijf biedt top docenten, uitstekende faciliteiten in Nederland en in Amerika. Daarnaast worden alle opleidingen geëvalueerd door specialisten binnen het operationele werkveld die zorgen voor een waardevol diploma. Het aanbod staat hieronder weergegeven:

OSINT vervolgopleidingen:

 • Cyber human intelligence
 • Technical OSINT training
 • Cyber due diligence analyst
 • Internet safety consultant
 • Periodieke herhalingsles OSINT

Opsporing & forensisch onderzoek:

 • Particulier onderzoeker
 • Privé detective België
 • Digital forensic essentials
 • Buitengewoon
 • Opsporingsambtenaar 

Internationale veiligheid:

 • Operator high risk areas
 • High risk contra surveillance

Cyber security:

 • Certified ethical hacker

Daarnaast biedt de internationale anti crime academy ook een studiecentrum. De kerntaak van het studiecentrum is om online extremistische en geradicaliseerde (religieuze) gedragspatronen van personen en organisaties op het world wide web vast te stellen. Daarnaast wordt er ook kennis gedeeld die is op gedaan en worden de onderzoeksresultaten met diverse internationale aangesloten organisaties gedeeld. Het studiecentrum beschikt tegenwoordig ook over twee digitale meldpunten: surface en darkweb. Hierop kunnen extremistische publicaties en gedragingen anoniem gemeld worden.

Bent u geïnteresseerd geworden in de internationale anti-crime-academy.com en de verschillende opleidingen of workshops, neem dan een kijkje op de website. Via de website kunt u zich inschrijven via een online inschrijf formulier. Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen hebben met betrekking tot de inschrijving dan kan u altijd contact op nemen met de organisatie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn