Wilt u graag aan senioren golf beginnen?

Toen mijn man en ik vorig jaar met pensioen zijn gegaan, hebben wij besloten dat het tijd werd om een keer in beweging te gaan komen. Wij hebben namelijk beide vele jaren op kantoor gewerkt en wij vonden dat het tijd werd om een keer iets actiefs te gaan doen. Aangezien wij al op leeftijd zijn, hadden wij geen zin om een heel intensieve sport te doen en vandaar dat wij gekeken hebben of wij misschien ook ergens op senioren golf konden gaan. Het is namelijk zo dat wij een keer op het internet een artikel gelezen hebben over senioren golf en wij hebben dit toen meteen onthouden. Het leek ons namelijk beide interessant om aan senioren golf te gaan doen omdat je dan lekker in beweging bent zonder dat je je helemaal kapot hoeft te zweten. Het fijne aan senioren golf is dat je dus veel in beweging bent want je moet de hele baan over lopen, maar toch voelt het niet per se alsof je een zware work out aan het doen bent. Vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij bij ons in de omgeving aan senioren golf konden gaan doen. Wij hadden nog nooit ergens een advertentie gezien over senioren golf dus ik moet u bekennen dat wij weinig hoop hadden om een adresje bij ons in de buurt te vinden waar wij aan senioren golf konden gaan doen. Gelukkig hadden wij dit verkeerd ingeschat want wij zijn even op het internet op zoek gegaan en op die manier kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van Kruisselt.nl. Dit hotel biedt al sinds jaar en dag senioren golf aan en dat vonden wij heel erg prettig om te merken. Wij hebben daarom gekeken of er nog mogelijkheden waren om al op korte termijn aan senioren golf te beginnen en dat bleek zo te zijn. Wij hebben daarom al heel snel een les geboekt omdat wij graag aan senioren golf wilden gaan doen. Wij vonden het fijn om te merken dat wij al heel snel konden beginnen en inmiddels doen wij nu al een hele tijd aan senioren golf. Wij merken dat wij dit heel erg leuk vinden en vandaar dat wij er ook graag iets over wilden schrijven. 

Verbeter uw conditie door senioren golf

Wanneer u het leuk vindt om aan uw conditie te werken, dan kan ik u aanraden om een keer te kijken of senioren golf ook iets Wilt u graag aan senioren golf beginnen?voor u is. Het is namelijk fijn om een balletje te slaan en het is bovendien een manier die u aanspoort tot bewegen. Ik merk dat sinds wij op senioren golf zitten, wij veel meer conditie hebben. Dat is heel prettig om te merken en ik ben daarom ook blij dat wij gekozen hebben om op senioren golf te gaan. Kijk daarom ook een keer op Kruisselt.nl voor meer informatie. 

Probeer het ook een keer

Mocht u graag ook een keer een balletje willen slaan, dan kan ik u aanbevelen om een keer naar Kruisselt.nl te surfen omdat:

  • u hier meer informatie kunt vinden 
  • U foto’s kunt vinden van de court
  • U zich hier in kunt schrijven voor deze sport

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn