Wilt u meer weten over cloud telefonie?

Wilt u meer weten over cloud telefonie? Dan bent u bij Desktop to work aan het goede adres. Dit is een online werkplek. Waardoor medewerkers productiever, enthousiaster maar ook flexibeler worden. Alle applicaties en data zijn namelijk binnen handbereik, daarnaast voelt deze werkplek al snel veilig en betrouwbaar aan. 

Door de online werkplek kan elke medewerker altijd en overal de persoonlijke werkplek te bereiken. Dit verhoogt de continuïteit van de onderneming wat resulteert in krachtigere processen, waardoor men beter gaat werken. Daarnaast is het werken binnen de cloud heel eenvoudig. Zo zijn alle applicaties, data en mails geïntegreerd. Achter de schermen houdt een team de veiligheid van uw cloud continu in de gaten, zo blijft u gegarandeerd veilig werken.

Het bedrijf gelooft in een beter leven en zorgt ook voor beter werken. Het bedrijf denkt dat Online Desktop een krachtig instrument hiervoor is. Daarnaast vertrouwt het bedrijf erop dat het de medewerkers en ondernemers gelukkiger kan maken. 

Hosted VoIP

VoIP is de afkorting van Voice over IP. Dit is een manier van bellen wat via het internet plaatsvindt. Hierbij is de telefooncentrale gevestigd op het internet, waardoor er geen fysieke centrale meer nodig is. 

Bij Hosted VoIP zijn de telefoontoestellen direct aangesloten op de internetverbinding via een router of een switch. Dit zorgt ervoor dat het toestel direct verbinding heeft met de telefooncentrale op het internet. Het voordeel hierbij is dat de locatie geen rol meer speelt. Dus wanneer een van de medewerkers zich in het buitenland bevindt of regelmatig thuiswerkt, hoeft er alleen ingelogd te worden op het vaste toestel. Het is ook mogelijk om het vaste toestel door te laten schakelen naar de mobiele telefoon. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld de softphone app.

Cloud telefonie

Hoe werkt cloud telefonie? Met cloud telefonie kunt u kiezen voor een telefooncentrale bij een provider, waarmee via internet wordt gebeld. Doordat de telefooncentrale in goed beveiligde datacenters draait, beschikt u over hypermoderne functies. Ook is het mogelijk om extra functies toe te voegen.

Cloud telefonie maakt het dat u niet meer afhankelijk bent van de locatie. Een medewerker hoeft niet meer op kantoor te zitten om een zakelijk telefoontje aan te nemen. Daarnaast zorgt bij cloud telefonie de koppeling tussen de verschillende systemen ervoor dat de goede informatie altijd voorhanden is. Bij cloud telefonie belt u in de cloud en is het dus mogelijk om een groepsgesprek, chat of videogesprek met collega’s te voeren. Hierbij is het mogelijk om documenten en schermen te delen. Cloud telefonie is veel meer dan alleen audio. Cloud telefonie heeft een aantal voordelen:

  • Hosted VoIP is schaalbaar
  • Snel aanpassen van meer of minder aansluitingen
  • Moderne telefooncentrale groeit mee
  • Altijd kundig support beschikbaar
  • Altijd up-to-date 
  • Geen onderhoud aan telefooncentrales
  • Besparing op gesprekskosten door cloud telefonie

De cloud telefonie biedt dus vele voordelen voor bedrijven om toe te passen. 

Het bedrijf gelooft in de voordelen omdat dit ervoor zorgt dat men niet zelf hoeft te investeren in de hardware. Medewerkers kunnen altijd en overal aan het werk maar ook omdat de veiligheid ten goede komt. Het bedrijf merkt dat werkgevers en werknemers baat hebben bij het werken in de cloud. 

https://desktoptowork.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn