Zelf kleren leren maken? Volg een naaicursus in Rotterdam!

Vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan met mooie stoffen en goede garen? Dan is een naaicursus in Rotterdam misschien heel interessant voor u. Wij kunnen u meerdere keren per jaar een naaicursus in Rotterdam aanbieden en daarover willen wij in deze korte tekst graag wat meer vertellen. Wij bieden al sinds jaar en dag een naaicursus in Rotterdam aan en veel mensen hebben deze bij ons gevolgd. Bij ons bent u altijd welkom, ongeacht het niveau dat u heeft. Zo kunnen wij u uiteraard de basisbeginselen leren en u zult merken dat u na deze basis naaicursus in Rotterdam al heel veel kunt maken. Wij werken altijd met ervaren docenten zodat u zeker weet dat u de fijne kneepjes van het vak snel onder de knie kunt krijgen. Wij beschikken over een heel mooie ruimte waar wij onze naaicursus in Rotterdam geven en u zult merken dat u hier alles bij de hand heeft wat nodig is om mooi werk te kunnen maken. Mocht u daarom graag een keer een naaicursus in Rotterdam willen komen volgen, dan bent u meer dan welkom om een keer te komen kijken wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben namelijk meerdere soorten cursussen. Mocht u graag kinderkleding willen gaan maken, dan is onze naaicursus in Rotterdam heel erg geschikt. Wij hebben namelijk een speciaal traject weten op te zetten voor mensen die graag kinderkleding willen leren maken. Wanneer u kinderen heeft, zult u waarschijnlijk gemerkt hebben dat kinderen binnen no-time uit hun kleding groeien. Het is daarom veel voordeliger om te weten hoe u zelf kleding moet maken, dan om iedere keer weer nieuwe kleding te moeten kopen. Geef u daarom snel bij ons op en dan kunnen we op heel korte termijn meteen beginnen.

U kunt ook lingerie leren naaien tijdens onze naaicursus in Rotterdam

Wanneer u vaak moeite heeft met het kopen van een goede bh, dan hebben wij de oplossing voor u: geef u op voor onze naaicursus in Rotterdam en wij leren u hoe u uw eigen bh kunt maken. Waarom zou u altijd maar genoegen nemen met bh’s die niet goed zitten, wanneer u er zelf ook een kunt maken die aan al uw eisen voldoet? Wij leren u goed waar u op moet letten bij het maken van een bh en u zult merken dat wij u ook goed kunnen adviseren over de juiste materialen. Mocht u vragen hebben tijdens de naaicursus in Rotterdam dan kunt u deze uiteraard altijd aan de docent vragen. Deze heeft namelijk een schat aan ervaring weten op te bouwen en die ervaring en al haar kennis wil zij graag met u delen. Aarzel dus ook nooit om iets te vragen tijdens de naaicursus in Rotterdam. Wij zijn er om u te helpen, dus als u iets wilt weten over het materiaal waar u mee werkt, over uw patronen of over de garen die u wilt gebruiken; trek ons vooral even aan de mouw!

Heeft u speciale wensen?

Mocht u speciale wensen hebben, dan horen wij die graag van u. Iedereen heeft namelijk bepaalde voorkeuren voor het maken van bepaalde kleding en wij horen graag van u wat u bij ons zou willen leren tijdens de naaicursus in Rotterdam. Wij leren u:

  • de basisbeginselen van het naaien
  • hoe u dameskleding kunt maken
  • hoe u herenkleding kunt maken
  • hoe u lingerie kunt maken
  • hoe u kinderkleding maakt

Kijk voor meer informatie over Modelessen even op Modelessen.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn