Zoek je een psycholoog in Dordrecht?

Misschien voel je je al een tijd onrustig over je leven. Je zit niet lekker in je vel, weet dat je leven anders moet, maar wat je dan precies anders wilt en hoe je dat aan moet pakken? Je hebt geen idee. Met vrienden erover praten doe je eigenlijk niet zoveel, je wilt ze niet belasten, maar een psycholoog? Daar ben je eigenlijk nog nooit geweest en gaat dat niet wat te ver? Toch is het goed dat je nu dit artikel over een psycholoog in Dordrecht leest. Want júist een psycholoog is een fijn persoon om mee te praten, omdat deze onafhankelijk is en met een frisse blik naar jouw situatie kijkt. Bovendien is een psycholoog gespecialiseerd in vele thema’s waar jij mogelijk mee worstelt en weet een psycholoog de diepte in te gaan waar nodig, en samen met jou een plan van aanpak te maken, zodat je je leven weer meer op de rails krijgt. De thema’s waar een psycholoog je bij kan helpen, zijn zeer breed. Denk aan burnout, een posttraumatische stress-stoornis, verslavingen, rouwverwerking, seksueel misbruik, pesten, maar ook relatietherapie of gezinstherapie behoren tot de mogelijkheden. Stel jezelf daarom open en gun jezelf de momenten met een psycholoog om goed stil te staan bij wat jou op dit moment in de weg zit, en te kijken hoe je dit kunt veranderen! Woon je in Dordrecht, dan is er sowieso een fantastische psycholoog in Dordrecht te vinden:

Praktijk voor psychotherapie: jóuw psycholoog in Dordrecht!

Gerard van Knijff is een goede, ervaren psycholoog in Dordrecht en zijn praktijk heet Praktijk voor psychotherapie. Lees hier de redenen dat je voor jouw problemen perfect bij hem terecht kunt!

  • Gerard is een zeer ervaren psycholoog,
  • In Dordrecht heeft hij zijn praktijk voor psychotherapie al sinds 1998!
  • Hij heeft een enorme hoeveelheid aan ervaring rondom allerlei psychologische thema’s.
  • Voor rouwverwerking, verslavingen, depressiviteit, stress, burnout, seksueel misbruik of pesten kun je bij hem terecht.

De focus van Gerard ligt steeds weer op het hervinden van de harmonie en balans tussen lichaam, geest en verstand. Tijdens de eerste sessie bespreken jullie samen waar je tegenaan loopt en wat de mogelijkheden zijn om hiermee aan de slag te gaan. Naast individuele therapie kun je bij deze psycholoog in Dordrecht ook prima terecht voor relatietherapie of gezinstherapie. Bij relatietherapie gaat het vaak om het vastlopen van je relatie door fysieke ontrouw, maar het kan ook gaan om andere vormen van ontrouw: kleineren, geen tijd voor elkaar maken, onverschilligheid tegenover elkaar, niet willen praten, geen seks meer, of mishandeling. Bij gezinstherapie is de kern dat jullie er als gezin niet meer goed uitkomen. Veel problemen in gezinnen worden veroorzaakt door de persoonlijke ervaringen en gekwetstheid van één of meer gezinsleden, zoals onverschilligheid, te veel werken, misbruik van middelen (denk aan alcohol of drugs) of incest. Maar natuurlijk kunnen ook thema’s als ziekte, rouw, vreemdgaan, geldproblemen een rol spelen bij de problemen binnen het gezin. Gerard creëert graag ruimte om weer beter met elkaar om te gaan binnen het gezin, zodat ook de betrokken kinderen deel uitmaken van een mooi en liefdevol gezinsleven. Na afloop ontvang je van deze sympathieke psycholoog in Dordrecht altijd een verslag van de sessie, zodat je rustig kunt teruglezen hoe hij de sessie heeft ervaren en wat zijn overwegingen waren om bepaalde interventies te doen. Dit maakt het contact tussen psycholoog en cliënt zeer transparant en gelijkwaardig.

Meer informatie

Meer informatie over deze ervaren psycholoog in Dordrecht? Klik dan hier: http://www.praktijkvoorpsychotherapie.nl/psycholoog-dordrecht/ . Een traject bestaat meestal uit 8 tot 12 sessies, afhankelijk van de thema’s waar je mee aan de slag gaat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn