Zoekt u een goed incassobureau?

Wij hebben een aantal klanten die standaard hun facturen veel te laat betalen. Dat is heel vervelend en wij hebben onlangs dan ook de samenwerking met een van deze klanten opgezegd. Wij kregen namelijk nog duizenden euro’s van deze klant, maar deze betaalde simpelweg niet. Wij hebben toen meerdere keren een betalingsherinnering gestuurd en wij hebben hem laten weten dat wij graag zo snel mogelijk bericht van hen wilden hebben, maar wij kregen niets te horen. Wij konden deze duizenden euro’s aan inkomsten ook niet missen, dus wij moesten op zoek gaan naar een incassobureau dat ons kon helpen om ons geld binnen te krijgen. Normaliter zouden wij niet snel naar een incassobureau gaan, maar omdat wij nog heel veel geld van deze klant moesten hebben, hebben wij gekeken welk incassobureau ons goed kon helpen. Wij wilden graag een incassobureau inschakelen dat ons goed kon helpen en dat ook een goede reputatie had opgebouwd. Iedereen kan namelijk wel een incassobureau beginnen, maar je wilt graag met mensen werken die weten wat ze moeten doen om te zorgen dat je je geld krijgt. Wij hebben daarom op het internet gezocht naar een goed incassobureau en wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van credifin-nederland.nl konden gaan kijken. Deze site heeft alles wat je nodig hebt om een goed incassobureau te vinden en wij hebben de mogelijkheden van dit bedrijf daarom ook even goed doorgenomen. Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel opties aangeboden krijgt en daarom wilde ik graag dit incassobureau in de arm nemen. Ik heb toen even een mailtje gestuurd en daarin heb ik het probleem van ons bedrijf uitgelegd en ik heb hen ook alvast meer over de niet betalende klant verteld. Ik kreeg toen al heel snel een telefoontje waarin mij verteld werd dat zij als incassobureau graag voor ons aan de slag wilden gaan. Dat was prettig om te horen want wij konden ons geld wel gebruiken. Wij zijn daarom meteen de zaak gaan doornemen en toen kreeg ik te horen dat dit incassobureau graag voor ons aan de slag zou gaan. Wij hebben toen de zaak uit handen gegeven en gewacht op bericht van dit incassobureau. 

Dit incassobureau heeft ons heel goed geholpen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je dit incassobureau voor je aan het werk zet, je er zeker van kunt zijn dat er spijkers met koppen geslagen worden. Het is namelijk zo dat wanneer deze mensen naar een klant gaan die maar niet wil betalen, zij allerlei technieken hebben om het geld van de klant alsnog te ontvangen. Dat is prettig want wij kregen te horen dat de klant binnen twee weken zou betalen. Dat was heel fijn om te merken. 

Wij hebben ons geld inmiddels ontvangen 

Wij hebben twee weken gewacht en toen hebben wij gezien dat wij ons geld op de rekening hadden staan. Dat was heel fijn om te merken. Kortom:

  • Wij zijn blij dat wij dit kantoor ingeschakeld hebben 
  • Wij hadden ons geld snel op de rekening staan
  • Wij zijn zeer te spreken over de goede service van dit bedrijf 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op credifin-nederland.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn